én csak tegnap vettem bele, mert egészen addig a csökkenö trendvonal alatt volt
én csak tegnap vettem bele, mert egészen addig a csökkenö trendvonal alatt volt
Eddig 2x belőtted. 255-ös eladással pont akkor fordult le és most a 195-ös alj.
A TA tud működni ez annak a bizonyítéka! :)
elnézést kérek, már több mint 12%-ot ment onnan, hogy szóltam hogy itt volt az alja.
ott meg a 100-at várod, vagy a 40-et. szerintem ez a 195 volt most az alja, bár kétségtelen, hogy kéne még pár plusszos napos gyerta.
http://www.nasdaq.com/symbol/tsla/short-interest
megint nőt a s.állomány.
hol akarnak ezek zárni,150-en?
az általad emlitett 195 célár ma teljesült.
akkor az 150-160célárat képezne,erre gondolsz,jól értelmezem?
halad,mert a premarket 209 már.
Olajár betesz minden zöldebb megoldásnak és hibernálásra küldi ezeket a cégeket... A végén lehet visszavág a beavatkozás a természetes olajárba. :\
jaja, pont ez tűnt fel nekem is. kicsit tanácstalan vagyok...
Aki rajzolgatni szeret, az eppen egy fej-vallat is rarajzolhat 220 as nyakvonallal kb sztem.
Te nagy csártista vagy.....alkalommal dobjál már légyszi egy csártot teslára,ahogyan látod.
mert ugye letört a kitörés.
short állomány megugrott.
itt 220 körül eddig ujabban mindig fogta és fordult.
nekem ma sok profitvédőm aktivált, zynga volt csak, ami minuszban stopolt
De nem vagyok boldog, hónapok óta mini profitokkal ráznak ki...
Szerint lesz ez még feljebb csak szép hullámok vannak... Ma minden péló ízesítésű. :\
mintha az a kitörés,visszatört volna...
233.13 -11.39 (-4.66%)
Ezek az akksik nem lesznek ilyesmire képesek, egyszerűen nem tudnak annyi energiát eltárolni. Az egész jelenlegi akksi technológia elavult és idejétmúlt, mire felépül a Gigafactory, még elavultabb lesz mert megjelennek új technológiák (melyek elterjedésére, főleg széles körben természetesen ismét újabb éveket kell várni).
Szerintem gyoker modjara irtak meg. Arra gondoltak akkuval (maga a kocsi lehet ez) eltarolhato majd annyi energia, hogy nem kell aramszolgaltato. De kell mert a tobbletet kidobnak? -_-
Ennél nagyobb hülyeségeket rég olvastam. "Az akkumulátoroknak köszönhetően a háztartások le tudnának kapcsolódni az áramhálózatokról" --> miért is???