bet.hu pénteken még műkszött.
"A KELER Csoport az európai értékpapír-piacokkal összhangban 2014. október 6-tól a T+3 napos
multinet elszámolású értékpapír-piacokon rövidebb teljesítésű ciklust vezet be a Budapesti
Értéktőzsde és a BÉTa Piac részvénypiaci kereskedésében résztvevő értékpapírjaikhoz. Az átállás
eredményeként a felek a korábbiakhoz képest gyorsabban, rövidebb határidővel juthatnak mind a
megvásárolt értékpapírokhoz, mind a vételárhoz. A teljesítési ciklus rövidítése az értéktárakra
vonatkozó jogszabály bevezetésével (a CSDR-ral) összhangban valósul meg. Az átállásra kijelölt
időpont illeszkedik a főbb európai értékpapír-piacok gyakorlatához. "
amúgy nálatok a bet.hu vagy a keler.hu működik? nekem napok óta "Ez a weboldal nem érhető el"
hibaüzenet jön.
Felfedezted már mi a különbség a Piaci ár és az MTL ajánlat között?
adtam be ordert és mintha piacin teljesülne, semmi extrát nem veszek észre.
Ennyi erővel lehetne az MTL a piaci ár helyén, helyett.
elég furcsa lett a rendszer
vannak gondok még rendesen
kbc-nél nem sikerült a 0,1 -es lépésközt megoldani, így a könyvben több 9ft-os médiás látszik. :)
Cib hozza a formáját.
Richterben 353 miliárdos forgalom,OTP-ben 85 miliárdos forgalom.Könyv az nulla.
Randomnál most már minden rendbe jött, tökéletesen működik minden! Hajrá mindenkinek!
percenként a legdurvább káromkodásokkal tarkított maileket küldök nekik.....2 héten belül már 3-ik alkalommal működésképtelen a banki háttérrendszerük....informatikai vezetőt információim szerint már kirúgták....ettől nem lett jobb sajnos
Kbc és Randomnál is detto.. nagyon nehezen lehet talán webes felületen valamit csinálni, de teljes a káosz.
T-kategóriás...
napi 4 szakasz van, ezekben a 30 percekben látszik a könyv.
08:30-09:00
11:00-11:30
14:00-14:30
16:35-17:05
shopline tekintetében könyvet sem látok, vagyis látok, csak nulla darab jelenik meg... ez azt jelenti, hogy a betett ajánlatokat sem jelenítik meg, vagy idő kérdése és feltöltődik...
A portfolio pro-ban csak a bux1312 megy.
Nálatok is?
A Tkategoriásban és a többieben aukciós szakaszok lesznek.
Naponta 4ajánlattal.. 9-11-14-17kor lesz kötés benne.. ha jól emlékszem fejből. Kb előtte fél órával ajánlat párosítás.és a következő másfél órákban pause
nekem ezt az infót tolták a pofimba... úgy kell elképzelni, mint ami jelenleg is van a nyitó (8:30-9:00) záró (17:00-17:05) szakaszban...
http://bet.hu/xetra/Kerszakaszok.html
nekem ez így nem tetszik, de ez van... :S
Tőzsdére bevezetett befektetési jegyek , hitelpapírok valamint a „T” kategóriába sorolt részvények esetében egy úgynevezett aukciós modell lesz, melynek során naponta több aukció lesz előre meghatározott időpontokban, tehát nincs folyamatos kereskedés, de megbízás a tőzsdei nyitva tartási idő alatt bármikor rögzíthető. Ezen sajátosság végett az ajánlati könyv sem lesz folyamatosan publikus. Ez a modell jobban illeszkedik azon értékpapírok kereskedéséhez, ahol bármilyen okból nem tud kialakulni kellően likvid kereskedés.
Ezt hogy kell érteni?