kell egy kis vérszívogatás :) főleg ha gyógyegér valaki..
kell egy kis vérszívogatás :) főleg ha gyógyegér valaki..
Jaja most olvastam végig a Matolcsys topicban a pávatáncotokat. Pedig annyira jó, ahogy 90-es évekbeli sztereotípiákkal oltjátok egymást...hajrá :-) Egész jó kedvem lett tőle. Többieknek is tetszik csak álszenteskednek.
Én írtam neki..azóta tetszik neki..vett makkoscipőt sportzoknit hozzá,műszálas öltönyt levetett okosmobilt kapott a rokontól..oszt már válllakozó.
Makkoscipő, susogó, bálnamerci....a siker zálogjai ;-)
Ej-ej Makkoscipő uraság, meg tetszett bukni mint Rottenbiller és nem tetszik tudni elviselni? :)
felhozom..olvasgassátok..nagyon jó
főleg AT a virtuális vállalkozó..
igen..örökzöldek..ahogy olvasod egyre jobb, ahogy eszkalálódik a helyzet..
olvasgassátok a sorokat :)
a svábra cigányra simán lehet mondani..az nem rasszista..
antiszemita az aki sémik ellen tesz.
ha zsidónak nevezed a zsidót máltait máltainak vagy palesztínt palesztínnak az miért antiszemita?
ugyanis ők is sémik..
csak kisajátították az antiszemita jelzőt..
reloaded? - van köztük tanulságos
A színész valóban zsidó, nem antiszemita dolog nevén nevezni a gyereket :)
talán nem ismerték fel sokan..de szerintem ő a jó a rossz a csúfban az egyik figura..kedvelem..
A vén FED elnök a legjobb arc az egész filmben ahogy fütyörészik.
"Figyeld a madarak énekét, abban megtalálod a választ!" :DDD
Mondanám hogy jól hozza a vén z***ó uzsorás figurát - de nem mondom mert még a végén le leszek antiszemitázva. ;)
Tegnap néztem meg a filmet, fann-tassz-tikuss!!! Jókat mosolyogtam Gekko beszólásain, párszor magamra ismertem. :)
Az utóbbira gondoltam, így nem adja rendesen vissza Gekko stílusát.
Szöveg értelmezésre, vagy a szinkronhangra gondolsz?
Ha az előbbi, akkor elhiszem, ez már eléggé gyakori, de az, hogy egy vacak felértékelt mázolt vászont " a kapitalizmus csodája"-ként definiálja a helyes, vagy máskép fordított szöveg,.... hát szerintem egy értelmező szótár sem írja le ennyire tömören a tömeges emberi esztelenséget :-)
Amit te láttál abban Gekkonak nem passzolt a magyar hangja .
Szégyen nem szégyen, csak most 2 napja láttam a Wall Street 1-et, először végig. Igazából a film nem tetszett, de volt benne két jó szöveg ami igazán jó volt. Az egyik , mikor a szaunában azt mondja a Gekko, hogy " az összes Harwardos a seggemet nyalja" , a másik meg az a rész, mikor az irodájában rámutat egy hatalmas , valami modern-szarság festményre, és közli, hogy 60000 -ért vette, de most már 600000-ért adhatná, és ez számára " a kapitalizmus csodája" :-))
de itthon is komoly volt HD-ben nézni! Iszonyatos jó HD-ben nézni a filmeket.
Szerintem egész jó volt a film(még okt. 1én elmentem megnézni) , talán kicsit sok volt benne a love story .
Az ilyen filmeket érdemes moziban megnézni , az Avatart Én is otthon néztem.