már volt pér lombardos likvidálás
Hát nem tudom:D
Emlékszel még hányszor játszották el mikor egy nagyobb esés után 3 limites (vagy csak szép emelkedő) nap és utána folytatódott az esés.
Egyszer jó lenne, ha változna a program.
"Groteszk egy picit, hogy pont itt csőd előtt kapom vissza a nem realizált bukóm egy szép részét."
Na ne! Idáig tartotta a lombardos pakkot? Elég nehezen hihető, mondhatnám, kamu szaga van a dolognak.
holnap van a kiszálló sztm nyitó + 15 perc talán
Csókoltatlak :D
Engem nem zavar, ha nem hiszitek el amiket leírok. Nem igazán tehetek róla, hogy munkaidőben nem itt beszélgetek veletek.
Még ma sem dobtam a pakkom, szerintem holnap odaadom a népnek.
Groteszk egy picit, hogy pont itt csőd előtt kapom vissza a nem realizált bukóm egy szép részét.
Hát ez az 50-50%!
Aki holnap vesz vagy tartja,pénteken legyen pezsgő vagy pisztoly közelbe!!!
Holnap, nap végére tisztulni fog a kép! (vagy nem)
A pénteki közgyűlésen vagy csőd,vagy tologatás,vagy valamilyen bejelentés lesz pld:a korábban említett
befektető visszavonja a visszavonását az ajánlatáról!:)De akinek még pénteken is lesz részvénye,hát
lesz miért izgulnia!Ez tényleg rulett!
Maga szegény Sanyi rokonomon viccelődik!? Több tiszteletet szegény párának! Mondjuk nagyon távoli volt a rokoni kapcsolat...elég csak rámnézn!
Azért google ismeri kötvénybefektető szót.
Egyrészről igaz:
"A kötvény hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. A kötvényben a kibocsátó (az adós) arra kötelezi magát, hogy az ott megjelölt pénzösszegnek az előre meghatározott kamatát vagy egyéb jutalékait, valamint az általa vállalt esetleges egyéb szolgáltatásokat, továbbá a pénzösszeget a kötvény mindenkori tulajdonosának, illetve jogosultjának (a hitelezőnek) a megjelölt időben és módon megfizeti, illetőleg teljesíti. Vannak olyan kötvénynek nevezett szerződések, értékpapírok, amelyek tartalmilag nem tekinthetők annak, ilyen a például a biztosítási kötvény." (forrás: Wikipédia)
Másrészről:
"
Befektető
Az a személy, aki a befektetési alapkezelővel vagy más befektetővel kötött szerződés alapján saját vagy más pénzét, egyéb vagyontárgyát részben vagy egészben a tőkepiac, illetve a szabályozott piac, tőzsde hatásaitól teszi függővé, kockáztatja." ( http://www.dolceta.eu/magyarorszag/Mod2/Befektető.html)
Az E-Star esetében valamekkora átfedést érzékelek a két fogalom között.
A 2012-es kötvények 3x % tutira nem kisbefektetők kezében van/volt......
Valaki régebben kibányászta valahonnan, hogy hol is vannak/voltak azok a kötvények, de az biztos, hogy én nem fogom most megkeresni....
szvsz nem kicsik azok hanem nagy
nyeretlen pl otp-nek hívja
"Társaság tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a mai nappal jóváírásra kerültek a
befektetési szolgáltatóknál vezettet számláin azok a pénzösszegek, melyek a
fennmaradó E-Star 2012/A kötvények bruttó 35%-os árfolyamon történő
visszavásárlásához szükségesek, így valamennyi E-Star 2012/A kötvénytulajdonos
kisbefektető előtt megnyílt a lehetőség a kötvények értékesítésére."
Most már jöhetnek a kisbefektetők is? Ezek szerint az elején csak csókosok jöttek?
Na pont az igazi kisbefektetők nem fogják odaadni 35%-on. Napok óta megtehetnék.