))))
"Ha nem, akkor tök mindegy csődben van-e, lehet vele rulettezni!"
Tőlem aztán a vízen lebegő libaf*ssal is kaszinózhatnak a spekik, úgy b*sszák át egymást, ahogy akarják, csak kíméljenek meg a kamu fundamentalista rizsától.
A cég gyakorlatilag csődben van. Ezzel az erővel Sanyit is meg lehetne tenni tétre az epsomi derbin.
Vigyázz a rézzel, másfél éve polírozza rajta Csabron a bohócot. Gumikesztyűt húzni!
"rulettezni csak addig lehet amíg van rulett" mondaná Murphy.
Nekem se, de nem is igénylem. Tulajdonképpen +30+15+15% emelkedés után holnap illene korrigálni. Utána simán mehet tovább is, de ez első körben sok. Persze akkor majd mindenki eladni akar. MOst venni nem lehet, akkor meg eladni. De ha nagy dolog van, akkor a bennfentesek megint limitre rántják.
Lupin: nézze a csatornát. Lehet, hogy megállítja. Ha nem, akkor tök mindegy csődben van-e, lehet vele rulettezni!
"Akinek szeme van, lásson!"
Akinek meg agya is van, a gondolkodjon! A cég gyakorlatilag csődben van.
No, nekem két problémám van (van több is, de az nem tartozik ide), szóval az első, hogy én nem TA miatt gondolom, hogyha holnap maxon zár, akkor érdekes dolgok történhetnek, a másik, és egyben sokkal lényegesebb problémám, hogy az elmúlt napokban nem kerestem ezen annyit mint amennyit lehetett volna ugye :-) De ez van! Nekem nem küldenek PÜ-t!
Mit nem vesz az OTP???
Technikailag kecsegtető! Ellenállás 510 körül az 50 napos.
Tök mindegy mi az analógia. A T-Star (t kategória tündöklően fekete csillaga) megszabadul a tartozásaitól BAGÓÉRT! Irány a mozgóátlagok.
Egyébként nem is azokkal kell megegyezni akik 37, meg 64 darabokat adnak összesen.... Valszeg nem a lótépé adta ezeket a mennyiségeket..... de mint mondtam, ha ez holnap maxon zár akkor számolgathatod ezeket a 37 meg 64 darabokat, teljesen irreleváns!
"...Társaság tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a mai nappal jóváírásra kerültek a befektetési szolgáltatóknál vezetett számláin azok a pénzösszegek, melyek a fennmaradó E-Star 2012/A kötvények bruttó 35%-os árfolyamon történő visszavásárlásához szükségesek, így valamennyi E-Star 2012/A kötvénytulajdonos kisbefektető előtt megnyílt a lehetőség a kötvények értékesítésére."
Ez olyan, mint amikor a rajtakapott tolvaj/rabló nagylelkűen felajánlja, hogy az elrabolt pénzed 35%-át visszaadja, ha futni hagyod őt.
Na nem is a kötvény visszavásárlásra gondolok... az csak elterelő hadművelet :-)