A trend emelkedő..ez majdnem a tegnapi mennyiség duplája!
A trend emelkedő..ez majdnem a tegnapi mennyiség duplája!
Ha ez az izé, holnap is maxon zárna (amire a jelenlegi tudásom szerint semmi oka nem lenne ugye...), akkor bezony nagyon elkezdenék gyanakodni valamire...... De nem gyanakodni kell, hanem kereskedni....
No mind1, ha holnap max zárás lesz, akkor jövő héten Lupin mester kiszállhat a Fiat 500-ból és egy jóval nagyobb autó után nézhet ...( De nem zárhat maxon! :-)
Palmer urat lehet alevesjárat megállói környékén kell inkább keresni, Redcliffe-ben inkább a Temple Meads állomáson fordulhat elő, mint a címen :)
http://www2.tricities.com/mgmedia/image/294/0/227841/homeless-in-bristol-3/
Fémdetektor is lesz? :)
Tareszt lehet be sem engednék név miatt a facebook postjai miatt :))
másrészt több mint 100 céget vezet, temetget, így igen elfoglalt
már ha tudja melyik is a Sandling
a címre kicsit sok cég van bejelentve. gondolod fellelte?
Róka koma, elfelejtett válaszolni a Mr. Palmerrel történt találkozóra vonatkozó kérdésemre. Gondolom, nem csak a rezet b*szták.
"előzmény (#16305: Hathor) | válasz erre | Ma, 17:35
Várom a pénteki közgyülit már.
Alig kaptam belépőt rá. Ment a nagy levélváltás broki cégem és E-star között.
Nem elég az igazolás a cégtől, hogy tulaj vagyok, még speciális kitételeket is kértek, meg a E-starnak is el kellett küldeni központba a jelentkezésemet.
Nem hiába.. zártkörű a buli ,-)
Hathor"
érdekes....
a sajtó is ki lesz tiltva?
Nincs hír. Néhány millával naponta rajzoltatják a chartot, hogy örvendjenek a beragadt spekik, és ne folyjon vér a közgyűlésen, miközben milliárdokat csaltak el a kötvényesektől, és a cég gyakorlatilag már csődben van.
Ettől függetlenül holnap szintén pár millából akár az 500-as szintet is felskiccelhetik, amire aztán megint felsereglik majd a libák hada.
A nagy beszórás után meg majd ki fog derülni, hogy minden liba kaszált. Vagy mégsem?
http://wl-retrievers.com/images/photo_gallery/retriever_goose_harvest.jpg
.............................kétlem!Így egész a mondatom!
"ha tudnak egy jó hírt megosztanák velünk???"
ugye ezt nem gondoltad komolyan?
EX mondjuk én a cégnek szurkolok,de tény az utóbbi időben a rallyk előtt mindig jött egy KBC
elemzés,utána meg egy jó kis beöntés!Ne legyen igazam ez a szigetforduló legyen most már igazi,
Egyébként valaki azt írta,hogy a KBC is veszi,ha tudnak egy jó hírt megosztanák velünk???
A realitás egyenlőre az,hogy kb.17 millió(reménykedő vevő) áll szembe egy jóval nagyobb összegű
kötvényes vevőköveteléssel!
Kössz, igen jelen esetben csak a holnapi napra koncentráltam.