A jeligét én nem ismerem, de a holnapi nap nagy eséllyel a realizálások napja lesz a 4 napos szünet előtt.
Aztán még az is lehet, hogy mivel sokan így gondolkoznak, megszivatják ezzel a shortosokat.
A jeligét én nem ismerem, de a holnapi nap nagy eséllyel a realizálások napja lesz a 4 napos szünet előtt.
Aztán még az is lehet, hogy mivel sokan így gondolkoznak, megszivatják ezzel a shortosokat.
))))))
előtte meg volt a limites esés ahhoz még forgatnom sem kell
Pallas Athene-ke, ha megfordítod a monitort fejjel lefelé, akkor ez is limites esésnek fog látszani! ... igaz, csak két napos :-)
kegben is olyan jól osztötták 270-nél az észt, aztán 3 napos limites esés lett belőle
pancser csak te lehetsz itt esz a fenne nem h kereskednél...ja a dax short még anno lenullázott?..és unalom ellen itt vagy?..munkát kereshetnél inkább..
próbálgatnak eprészni, közben a kettősgyalog mindjárt beér a másik alapvonalra
:-)
repkednek a bosszúsakkok is a pancserek részéről)))))))
repkednek a bosszúsakkot is a pancserek részéről)))))))
Valaki megmondaná miért akar mindenki Ekaki-t venni?? (egy nyomorult PÜ-t sem kapok...)
Keressek neked a neten valami orvost? Bár találsz te magadnak, de úgysem fogsz keresni, mert az ilyen betegek nem ismerik be, hogy betegek...
Pedig a dokinál lenne kihez szólnod, nem úgy mint most a magányodban.
"Aztán akinek a végén a kezébe marad, az a fejére kenheti."
Lárifári, akkor már Gyergyó sem menne......Egyébként mit is kéne szállítani Marosvásárhelyre?(EON-t meg ne próbáld :-) Medvéket? Igény az volna rá!
bennfentes, hol a kv-esek pénze?
ma hány felajánlás jön?
meglesz ma is a 37?)))))))))))
ezért nem igazán tudtam hová tenni azt, hogy pl 2014-es kötvényre kifizetett közben 100 millát. Miközben esetleg a szállító ott toporog .
Az nagy cumi lenne ha valaki elfogadja a 35%-ot 2012-re aztán a maradékot kifizetik esetleg teljes összegben . Hosszú meccs lesz ez még úgy érzem.
a csődbiztosnak fel sem fog tünni?
nem, de Gyergyó és Marosvásárhely, esetén lehet azonos
Rángatózik már a szádszéle beteg ember?
Szánalom amit művelsz..
Lengyelország kistafirungozva, kp áll hegyekben, ott nem lenne gond egy darabig.....
Miért, szerinted ugyanaz a szállító Gyergyó és Józsefizé esetén? Nem hinném....
Egyébként nyugalom, megy ez még vissza, majd erőt gyűjt, és magasabb csúcsok támadására indul :-)