egyre kisebb pakkokért állnak bent Mari néniék a limiten
egyre kisebb pakkokért állnak bent Mari néniék a limiten
A soktízezer darabos 270-nél vett pakkok hirtelen mind a mai vagy holnapi csúcson lesznek eladva jövő hétfőre )
Akkor költözz ki USAba!
Mindenkinek jobb lenne!
Főleg neked, lenne egy kis szabadidőd!
USAban az számít normális cégnek, amely kötelezettsége nem haladja meg a sajáttőkét
kötvényre is szigorúbban a szabályok, elég bele nézni a kibocsátási tájékoztatóba, nem is vehetik
Akár az is lehet, de valahogy nem számítok semmi csodára ( persze lehet, hogy csak az itt eltöltött majd 5 hónap döntötte romokba az optimizmusomat...)
Nekem baromi gyanús ez a nagy emelkedés... valami lesz azon a kgy-n amit egyenlőre csak sejtek...(nem biztos hogy további emelkedésre ad majd okot az a hírecske) A végén még belőlem lesz ledumáló, csúnyán kiestem a szerepemből...
tipikus kamuralli, kevés pénzzel gyorsan felrántani
aztán orbitális öntés szokott következni
mint pl 568-nal mikor a cég a határidő egy részét zárta és a piacra öntötte
Akkor itt helyettesítem... hátha valaki nem vette volna észre :-)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/napi_limittel_emelkedik_az_e-star.174981.html
Ok. Térjünk vissza a rallira. Még egy fél nap holnap benne lesz, aztán szerintem vissza 400-ra.
nem bírja a kritikát lupika fölösleges komolyan venni
Kamuzott, és magától ment el.
És ne feledkezzünk meg a 6 darabos felbillentéséről se, amire rögtön chartot is rajzolt.
Az igazi speki csendben vesz,csendben ad.
OTP-ben vagyok. Az nyugisabb.
Nem kell minden ordas k*rvát megdugni.
Nem kamuzott, Ön rágalmazott. A tények makacs dolgok. Sokunk szórakozását rontotta el Hathor kiátkozásával. Sajnos ő az arctalan kommentelők véleményére is ad, pedig kéne tudni szelektálni.
Én csak azt nem értem, hogy Te miért nem nyersz vele.
Ismered a piacot, láttál nem kevés speki cuccost életedben, tudod, hogy működnek és csak nézed...? Semmi izgalom? :-))
Ex szabin van?