Ma volt egy összesítés,a tőzsdei cégek transzperanciájáról,a cég mindenben tök utolsó 11 lett ,a
a "vakondokok" Panni után.De nem láttam,hogy belinkelted volna!
Ma volt egy összesítés,a tőzsdei cégek transzperanciájáról,a cég mindenben tök utolsó 11 lett ,a
a "vakondokok" Panni után.De nem láttam,hogy belinkelted volna!
Egész jól kezded látni a helyzetet annak ellenére, hogy nem kereskeded le.
A következő előrehaladás az lesz, ha már ezt meg is teszed.
Ha eddig nem léptél be, holnap én már nem ajánlanám.
Neki csak a nyelvére kell vigyáznia, le ne forrázza, már csak azzal veszélyes :)
Ha minden sz*rba belenyúl, és minden ordas k*urvát meg akar dugni, akkor 70 éves korára se pénze, se p*cse nem lesz, ha egyáltalán megéri azt a kort.
Közben nehogy lemaradjon a nagy onanizálásról a PF-en.
a cégről kétlem
viszont azt tudja mennyi későbbi lejárata van és hogy a felszámolással jobban jár-e
Holnap,dolgozni,dolgozni,és megint csak dolgozni!:))
:))))) attól függ hány éves vagy 70 évesen örülnél az ......kurvának is:)
Nem kell minden ordas k*rvát feltétlenül megdugni.
Viszont ha látja a rallyt, még azt gondolhatja, a cég újra virágzik, oszt a lóf@szt adja oda 35%-on :-) Természetesen ez mind mellébeszélés, mivel a maradék 2012-es kötvények tulajdonosa, pontosan tisztában van a helyzettel. Egyébként aki Ex-et olvassa az végső elkeseredettségében még fizetne is, csak vigyék a kötvényét, mert azt hiszi, hogy a kötvény tulaj is ül vagy öt évet minimum...
ma volt 37.5K-n 2014-es
a sok csodavárónak eszében sem volt megvenni, forg 0 db volt
ma is meglehetett volna,,,de a mai napot megvették...
Engem is felizgat,de hál Istennek,erste nem fogadja el fedezetnek a wc papírt,fizetés meg csak gyüli után lesz, tehát én nem szigetelek...
felőlem meg úgy marad le róla hogy közben mosolygok:)
Akkor is buksz rajta, a költségek levonása után ugye.. :-) Igaz, a veszteség mértéke még elviselhető!
De mintha múltkor dupláztad volna a "pakidzsedet" !?
Az élet érdekes paradoxona: Ha egy kötvényes-végső bizonytalanságában benéz a topikba és el-
olvassa EX beírásait-akkor arra a következtetésre jut,hogy itt a csőd és oda kell adnia 35%-ért!
Konklúzió EX jelenleg az E-star érdekeit szolgálja,ha csak áttétesen is!:)
Nem jön vissza semmi. Lesz most némi játszadozás benne, de ehhez én ideggyenge vagyok.
Holnap akkor ki kell rántani nyitóban 395 fölé, és sziget jeligére megeszik a vonalasok?
Hogy a kgy-ről esetlegesen kiömlő szar meg majd elborítja a csodaszigetet, az már nem az ő gondja.
Magamtól úgy éreztem, holnap már borítás lesz, legalábbis a nap második felében, de ez a szigetelés nagyon felizgat sokakat, szóval ki tudja.
akkor majdnem visszajön a beker+brokidíjx2 :)))