Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#540771 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540647

"az évest adják végre kíváncsi vagyok a sajáttőke előjelére

mert valamiért igencsak titkolják"

Milyen évest adnak? Valamiről lemaradtam?

#540770 Harlem Előzmény: #540680

Ma véletlenül ránéztem 480-on, azt hittem valami maradvány érték.

De nem, adják alább is, ennek nincs is alja...

#540742 birkanyiiroo Előzmény: #540564

Feltettem még 1x, mai zárás utáni D1 gyertyával. Ennyire mély -100 alatti napos CCI-ből jó esetben több napnak is el kell telnie, mire ki tudnak mászni, itt sem várható ez másként, ráadásul a semleges zónába (-100 +100 közé) való feljövetel még semmit sem jelentene, maximum oldalazást vagy forintonkénti lecsorgást. Napos RSI alapján pedig már a hibernáció állapotában van, nagyon súlyos a helyzet:

h http://puu.sh/VfAi

Az akkumuláció/disztribúció indikátor visszatekintve azt is megmutatja, hogy 4700-4800-ig rengetegen bíztak még a fordulatban, hiszen likvid és/vagy nem-tolvaj papperek esetében a csökkenő ár emelkedő A/D-indikátor mellett bullish fordulatot jelez(ne). Itt persze pofáraesés lett ebből is:

http://puu.sh/VfDQ

mai esés oka

#540734 Kissherceg

"Eltűnt mintegy hétszáz, tömésre tartott liba ismeretlen körülmények között egy keceli állattartótelep egyik óljából - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel."

#540712 zeeh_ Előzmény: #540693

Akinek még van, annak a helyében elgondolkodnék lassan egy Mtel-re történő váltásra 1:1-ben, még mielőtt tovább esik és esetleg meglesz a ~250-es célár.

#540689 Gyuluska Előzmény: #540680

Hihetetlen mekkora trágyadomb lett ez a papír, egy igazi ganaj. De valóban ki a f..nak kéne éves beszámoló nélkül? És semmi tájékoztatás, hogy mi van, egyszerűen semmi... Tényleg bekaphatják az összes.....

#540687 Kiss Zoltán Előzmény: #540679

Köszönöm a jó kívánságokat ! Sajna én meg letörtem!Bár lehet matgabnak igaza van, erre ment

ki a játék végig.Elérték a 12k-s céljukat,azóta meg szinte megdöglöttek!

#540680 Dicsák Előzmény: #540679

Záró 464 Ft.

Ma már túl van a 26-odoláson is.. Lassan meglesz az ORCO teljesítménye, az 60-adolt csupán.

Majdnem ott lesz Herceg célára is.

#540679 Dicsák Előzmény: #540671

Előre is Boldog Születésnapot kívánok, de gondolom így nem nagyon lesz az, ha E-Start nézzük...

Kivégzés alatt van, ma dobni kellett. Sávot tört ismét.

Kedves E-Star,pénteken l…

#540671 Kiss Zoltán

Kedves E-Star,pénteken leszek 50! Remélem megköszöntesz!Én is megfoglak ha a hónap végére

te is 50 leszel! A jó k................azt !!!

Matematikailag holnap má…

#540670 Fornit

Matematikailag holnap már előzhet a telekom is.

#540666 Dicsák Előzmény: #540664

Ötödöl a papír, mindenféle hír nélkül 1800-tól lefelé, közben korrekció sincs.

Vagy az utolsó nagyok is kiszállnak és azért, vagy nem tudom.

Azért egy-két rallynak (korrekció) kellett volna lenni legalább 15-30%-os emelkedéssel.

#540664 Dicsák Előzmény: #540663

Emelkedésre esélyt sem hagynak.

Nekem nagyon mű dolognak tűnik!

Elvileg senki sem tudja biztosra a csődöt, de a papír még egy speki korrekciót sem tud..

Na ne.