"az évest adják végre kíváncsi vagyok a sajáttőke előjelére
mert valamiért igencsak titkolják"
Milyen évest adnak? Valamiről lemaradtam?
"az évest adják végre kíváncsi vagyok a sajáttőke előjelére
mert valamiért igencsak titkolják"
Milyen évest adnak? Valamiről lemaradtam?
Ma véletlenül ránéztem 480-on, azt hittem valami maradvány érték.
De nem, adják alább is, ennek nincs is alja...
Szvsz OTP (Nyuszi vagy McFly) adja, hónap végére 5 % alatt lesznek...
Feltettem még 1x, mai zárás utáni D1 gyertyával. Ennyire mély -100 alatti napos CCI-ből jó esetben több napnak is el kell telnie, mire ki tudnak mászni, itt sem várható ez másként, ráadásul a semleges zónába (-100 +100 közé) való feljövetel még semmit sem jelentene, maximum oldalazást vagy forintonkénti lecsorgást. Napos RSI alapján pedig már a hibernáció állapotában van, nagyon súlyos a helyzet:
Az akkumuláció/disztribúció indikátor visszatekintve azt is megmutatja, hogy 4700-4800-ig rengetegen bíztak még a fordulatban, hiszen likvid és/vagy nem-tolvaj papperek esetében a csökkenő ár emelkedő A/D-indikátor mellett bullish fordulatot jelez(ne). Itt persze pofáraesés lett ebből is:
Oszt mennyi a nyomravezetői díj? Mert lenne egy tippem hol vannak :-) bár már innen is eltünt egy jónéhány...
"Eltűnt mintegy hétszáz, tömésre tartott liba ismeretlen körülmények között egy keceli állattartótelep egyik óljából - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel."
Akinek még van, annak a helyében elgondolkodnék lassan egy Mtel-re történő váltásra 1:1-ben, még mielőtt tovább esik és esetleg meglesz a ~250-es célár.
Hihetetlen mekkora trágyadomb lett ez a papír, egy igazi ganaj. De valóban ki a f..nak kéne éves beszámoló nélkül? És semmi tájékoztatás, hogy mi van, egyszerűen semmi... Tényleg bekaphatják az összes.....
Köszönöm a jó kívánságokat ! Sajna én meg letörtem!Bár lehet matgabnak igaza van, erre ment
ki a játék végig.Elérték a 12k-s céljukat,azóta meg szinte megdöglöttek!
A hónap végéig nem tud 50-ig lemenni, mert csak 12 kereskedési nap lesz addig.
Záró 464 Ft.
Ma már túl van a 26-odoláson is.. Lassan meglesz az ORCO teljesítménye, az 60-adolt csupán.
Majdnem ott lesz Herceg célára is.
Előre is Boldog Születésnapot kívánok, de gondolom így nem nagyon lesz az, ha E-Start nézzük...
Kivégzés alatt van, ma dobni kellett. Sávot tört ismét.
Kedves E-Star,pénteken leszek 50! Remélem megköszöntesz!Én is megfoglak ha a hónap végére
te is 50 leszel! A jó k................azt !!!
Ötödöl a papír, mindenféle hír nélkül 1800-tól lefelé, közben korrekció sincs.
Vagy az utolsó nagyok is kiszállnak és azért, vagy nem tudom.
Azért egy-két rallynak (korrekció) kellett volna lenni legalább 15-30%-os emelkedéssel.