Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#540657 Dicsák Előzmény: #540650

Vszínű egy eladótól jött a mai kétszer 1600db-os és kétszer 2000db-os öntés, ha jól látom.

OTP nyomja kifelé?

Így hetes Bolli alsóig fog menni :)

#540647 exmnbs1 Előzmény: #540566

az évest adják végre kíváncsi vagyok a sajáttőke előjelére

mert valamiért igencsak titkolják

#540624 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540621

Azért lettél hitetlen, mert hagytad hogy győzedelmeskedjen feletted ez a sok negatív duma, és a cég megtévesztő viselkedése...:-)

#540619 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540614

Szerencsére, többet nyertem már vele, mint amennyit veszthetek a jelenlegi pakkomal, de mivel ennyire lehúzzák ezt a jó kis céget:-), csak ezért, veszek még egy kicsit. (meg azért nehogy már nyereséges legyen az egyenlegem Ekakit illetően). FHB paritás van...(na abból a sz@rból is van...) Tehát az E-csillag és az FHB együttállás szerint, most valaminek történnie kell..

#540618 Arsene Lupin Előzmény: #540607

A defenzív vezetés arról szól, hogy azonnal reagáljunk a gyanús jelekre.

Ha például a sávomban szemben jön egy egy telepakolt szippantósautó, az persze nem biztos előrejelzés, de jobb óvatosnak lenni.

#540616 Előzmény: #540612

Egy szegénységi fogadalomhoz képest nem is lenne nehéz, csak sajnos meg van átkozva a messianisztikus vénájával, amivel bele akarja kiabálni a sivatagba, hogy ott nem termőföld, hanem homok van.

#540614 Előzmény: #540597

Ó, ebben az a jó, hogy harag sem lesz, meg pénzed sem. Ha ezt meg tudod tartani akkor is, amikor pénzed nem lesz, akkor részemről nincs harag, bár egyébként se lenne.

#540607 Lxrose Előzmény: #540584

A fehér garbó, bőrkanapé, év üzletembere díj megvétele és a klónok ténykedésének kiemelése nem épp a legmegbízhatóbb előrejelzése annak, hogy a céggel gondok vannak. Kihagytam valamit?