No ezt majd kérdezd meg újra holnap este, amikor látod a kp állományt a jelentésben (egyébként lesz? :-)
No ezt majd kérdezd meg újra holnap este, amikor látod a kp állományt a jelentésben (egyébként lesz? :-)
elfér a panzióban is:
http://siarena.hu/container/images/_MG_1253__.jpg
A kép készítője ezúttal mond köszönetet a spekiknek, hogy hozzájárultak az ábrázolt műtárgy létrejöttéhez.
Napos CCI alapján utoljára az első 12.000-12.300 közötti púpnál volt rövid időre vételi jelzés (+100 felett). Azóta masszív sell. A jelenlegi leszúrás simán 400 alá hozhatja. Nem vágom, h. a vevők miben reménykednek.
azé írja tényként mert fixre veszi.
ő így gondolja.
mások meg másként.
de sztem nem dolgozik ott.
se a sleppben nincs benne.
onnantól meg a még a baráti sleppközeli susmus is csak mese, etetés.
itt terv szerint megy minden.
anno kötvénykibocsátásukat ki(k) szervezték ? :o)
Arsene úgy adja elő, mintha tudná a tutit. Lehet, hogy tudja? :)
Tényeket ír. Azért ez egy kicsit bátor.
Mehet minden, de a garbó marad!
Miért vagy Te ebben ilyen biztos?
Csak nem vagy kapcsolatban a háttérhatalmakkal, akik igyekeznek mozgatni a szálakat?
nekem a garbó kéne
Ugyan már, ki veszi észre egy profi kézzel hóágyúzott sípályán a fehér bőrgarnitúrát?
Jelenleg ebben országban az, hogy meghal a vállalati kötvénypiac senkit nem érdekel, egyébként minden meghal... oszt az sem érdekel senkit sem ugye? Amúgy látsz a pályán!
Nem lesz kölcsön, nem lesz hitel.
Senki sem fog további pénzt betolni.
A vállalati kötvénypiac tisztul.
Egyetlen érték a fehér bőrgarnitúra, de lehet hogy már azon is Holle anyó kucorog.
Na erre spekulálok én is, amit írtál, bár még nem hiszem el :)
Néhány milliárd? Leülöm a vétén... Egyébként én látom a megoldást...
gondolom majd kölcsönkér.
tulajdonosok betolnak.
vagy hitel.
valakinek csak megéri felvásárolni majd ócsón.
bár lehet a csőd után :o)
csakhogy ha csődbe megy és nem fizeti ki a kötvényeseket most azzal precedenst teremt és meghal a magyar vállalati kötvénypiac.
nem lenne jó.
amúgy érték, érrtsd. ipari érték van a cégben ?
ha van, akkor nincsen semmi baj :o)
Az a baj, hogy rohan a csőd felé, és nem látszik a megoldás.
Nincs pénz kifizetni a lejáró kötvényeket, nincs pénz kifizetni a hitelezőket. Nincs pénz arra, hogy lezárja az EETEK akvit teljesen.
Csak néhány milliárd hiányzik csupán.
Te látod a megoldást?
Nincs vele semmi baj. Fundásan és TA alapon is éppen a helyén van, bár többek szerint jelentősen túlértékelt.
Szabin van (mert megérdemli...)