Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#540538 birkanyiiroo Előzmény: #540534

"...Pataki és a program fővédnöke, lánya, Allison Pataki New Yorkban találkozott a Magyarországra indulókkal."

Hogyhogy New Yorkban? Ki engedte el? Nem a Székács utcában kéne ülnie és éjt nappallá téve "kötelező érvényű finanszírozási ajánlatokat" szereznie?

#540505 Dicsák Előzmény: #540483

Egy jó hír van, hogy hetes bontásban nem nagyon fogja tudni megérinteni bolli alsót, ugyanis az 0-n áll.

#540494 nemértem Előzmény: #540485

Rettegek, hogy ne lesz idő eme gyönyörű ,és modern gazdasági ideák megvalósítására:)

#540491 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540483

Szerintem óvatosabban kéne ezeket az ellemzéseket előadnod :-) Holnap elemezd fel! (Egonnal együtt) oszt meglátjuk mi lesz.. Egyébként az összes pánikos öregasszony ezt a fórumot olvasgatja...

#540489 nemértem Előzmény: #540483

Évekig meg nem, pedig l alakban lépkedett a futóval... Most meg egyszer csak észrevették?!Nem logikus. Ráadásul ez nem Fletó ellen való ostoba erőlködés, embernek csúnya hurkot fonnak a nyaka köré.

Szerintem Csányi készül a következő kurzusra, és nem úgy húz már, ahogy elvárnák tőle.

#540485 birkanyiiroo Előzmény: #540470

"Valószínű ez az erőtér változás sem tett jót a cégnek."

A centrális erőtér politikájába jól beleillik a nonprofit energia- valamint nonprofit (állami) mobilszolgáltatás is. A kapitalizmus mára idejétmúlt hóborttá vált, de a házi pálnkafőzés a libatöméssel együtt még továbbra is engedélyezett.

#540483 Kissherceg Előzmény: #540476

tudom kocsist, de Sanyesz viszi a foci biznisz, finanszírozza a stadion építéseket, kocsis elesett a sakk táblán...

E-Start jó, hogy megelemeztük, borult is

Re: kérdés hatalmas kizárógatónak

#540482 Előzmény: #540272

Nem kellene még a tökét is levágni, hogy az utazósebességét megmérhessük, szvsz kicsit nagyvonalúbban el kellene fogadni azt a döntetlent...

#540476 nemértem Előzmény: #540472

Nem tudom, szerintem Te sem tudhatod, hogy befolyásolja vagy sem, Csányi ügyben pedig elhiheted, hogy nem őszinte a mosolyuk tündérország törpéjével, amikor egymásra néznek. Kocsisra koncentrálj, és megérted.

#540475 Dicsák Előzmény: #540453

Így van, még semmi sem dőlt el.

Viszont, amíg ez az állapot fennáll, addig sávletörésekkel halad lefelé az árfolyam, elég, ha a közkézből a kicsik, közepesek dobálják.