Sajnos én a "Drágán vedd a részvényed" című változatot láttam! :(
Sajnos én a "Drágán vedd a részvényed" című változatot láttam! :(
Ja hogy kussoljak? Nincs olyan szerencséje.
Ismertette a tippjét ,Vitriol úr. Eseményig ne ragozzuk.
"Egy mindenkiért, mindenki egyért"
Nem így működik a kapitalizmus.
Különben meg azt vettem észre, hogy Lupin úr nagyon utálja Csabikát!
(Bár lehet, hogy nem jól látom.)
Azon kívül, hogy sviháknak gondolja, van egyéb személyes oka is? Erre komolyan kíváncsi vagyok!
Nincs olyan marha, aki átvenné a céget az adósságokkal együtt. Egyszerűbb a hagyatékból mazsolázni.
Erre mondtam, hogy gyorsan kell egy kerekasztal megbeszélés :-)
"Egy mindenkiért, mindenki egyért"
Miért ne állna érdekében?
Nézzük csak pl. a mostani nagy tulajokat. Kötvényeseket, részvényeseket, na és még hitelezőket, beszállítókat.
Gondolod, hogy úgy szét fogja tudni hordani bárki is a céget, hogy a többiek ez csendben nézzék?
Senkinek nem áll érdekében megmenteni a céget, Csabikát és a kisrészvényeseket. Szét fogják hordani a céget.
Itt a kisrészvényeseknek akkor lesz jó, ha a cég marad a tőzsdén, és valaki megfinanszírozza olyan feltételekkel, amit teljesíteni is tud, az E-Star újra növekedési pályára tud állni, és hosszabb időtávon mindenki, de a finanszírozó nagyon jól jár.
Ez a rózsaszín verzió. Legyen ez a tippem! :)
"Gondolom ezerrel dolgoznak a háttérben a megoldás megtalálásának módján."
Szerintem még a fehér bőrgarnitúrát is szét fogják hordani. Ezerrel.
Gondolom ezerrel dolgoznak a háttérben a megoldás megtalálásának módján.
Aztán hogy ez Soós úrnak jó , kisrészvényeseknek rossz lesz, vagy Soós úrnak és kisrészvényeseknek is jó lesz, avagy mindkettőnek rossz, esetleg Soós úrnak rossz, kisrészvényeseknek jó, az számunkra megmondhatatlan ebben a pillanatban.
Akkor meg miről kéne fecsegni? Legfeljebb mindenki leírhatná EGYSZER!!! a tippjét a fenti megoldások közül, aztán a végén megnézzük, melyik vélekedés jött be.
Értem már, azt hittem, hogy az árfolyamra érti Ön a matematika szabályait!
Végül is áttételesen így értendő arra is!
De gondoltam itt arra, hogy Tök Jenők megvették 1000-é, aztán látták, hogy közeleg a csőd, bedobták 900-é, de, hogy a bukót visszaszedjék megvették 800-é. De megint csak közelgett a csőd, ezért rászórták a mégTökebbre és így tovább, iterálgatták lefelé.
No azt hittem Lupin úrnak erre van egy képlete!
"Kibaszottul unalmas már ez a matematika szabályai"
Látom, erősen frusztrálta az iskolai matek.
Vegyük Tök Jenőt. Jenő megnézi, mennyi pénze van most, milyen kiadásai és bevételei lesznek a következő hónapokban. Aztán vakargatja a fejét az október miatt.
Vannak ennek a soraiban rések, meg ilyenek?
Vagy mit kell olvasni? :)
Ő még mindig annak szurkol! :)
Dögöljön meg mind, akinek van ilyen :))
Senki nem mondta, hogy hatásos.
Egyben jel lehet annak, aki olvas a sorokban, mert akár lehet mondanivalója is.. ,-)
Magának lehet, hogy nincsen...
Húszadolás után már nem kell szurkolni az esésnek szerintem.
Lupin.
Kibaszottul unalmas már ez a matematika szabályai, hogy leírod ezredszerre is.
Mik a szabályok, modellezd már légy szíves, hogy mi fog következni! Mert ha vannak szabályok, akkor le is tudod vezetni, dátumra pontosan.
Nagyon várjuk a tutit!