Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: kérdés hatalmas kizárógatónak

#539720 nemértem Előzmény: #539711

Teljesen egyetértek. Aminek lennie kéne, az a információ / az ezredik gyémánt kiszervezés nem az/ , a másik segítése, esetleg viccelődés. Ehelyett pár ember kibérelte magának személyiségzavarai megnyilvánulásának színteréül.

Engem kizártál a semmiért, kutyát nem bántottam/ vérmedvével ironizáltunk/

közben meg szép lassan élvezhetetlen lett a totyik. Nem kötözködöm, de tény.

#539711 Kissherceg Előzmény: #539688

Milyen kritikát? El se olvasom mit írtok...

AT AL EX menejetek egy kis szabira... Totál idióta az egész ami már itt megy.

Re: Büdös a hitel

#539703 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #539582

Na az nem nagyon lesz... Két hete úgy 350-re jósoltam a találkozást (Ekaki-Telkó), bár valszeg telkó annyira nem megy le..., de az E-kaki simán képes rá...

törölve

#539688 nemértem Előzmény: #539686

Te tettetted ilyenné, a " szimpátia alapon történő irányításoddal. Törölj ki nyugodtan , nyilván nem bírod a kritikát.

#539686 Kissherceg Előzmény: #539681

kezdem unni a topikot. E-Starról szóljon, mert megint felhasználó szelektálás lesz...

#539681 nemértem Előzmény: #539586

"hülyegyerek-liberálnáci" Mintha valami ilyesmit kértél volna ki Magadnak?!

Az itt maradóknak meg az a szánalmas bizonyítványuk, , hogy ilyenkor meg sem nyikkannak, máskor meg belenyafognak, "hogy olyan izé vagy, szét offolod a totyikot." Ez a hely tényleg nagyon szánalmas lett!!! Remélem, nem ez az ország népességének átlag szintje, mert akkor térdre , imához.

Vagy ezért tartunk itt?!

Gazdának újra üzenném, hogy nem a " ki a falum béli" rendező elv alapján kéne mederben tartani a hozzászólások hangnemét.

#539586 Előzmény: #539541

Nos, ez elég egyszerű: A klónok bejövetele után személyeskedés, primitívség és hozzászólásfosás lepi el a topicot, hogy NE LEHESSEN ON témáról beszélgetni. Ezt az aljastílust pedig a többség nem szereti, nem mocskolja be magát, és csak néha, a végtelen idiótizmus okán szólnak be páran, én meg gyakrabban, hogy fejezzék már be a hülyeség terjesztését és a topic szétoffolását, flame generálását.

Mert ez itt kérem nem egy olyan topic, amiben valami lényegtelen témáról van szó, hogy a fo-s-tarról, aminél pont az lenne a jó, hogy a teljes offolásokat (például azt is, amire válaszolok, meg azt is, amit válaszolok) úgy mosna ki innen egy moderátor, hogy nyoma sem maradna.

Akkor lehetne ON beszélgetni, de így csak az idiótizmus végtelen kitartása ellen lehet néha szót emelni, különösen akkor, amikor ennek szövődményeképpen csapatostul rohannak rá a klónok és a haverok valakire, aki éppen nem a "nagy csapat" véleményét osztja, vagy nem hypolja éppen azt. Tudod, olyan ez, mintha a hülyegyerekek rászabadulnának egy topcira és kijelentenék, hogy ez már az övéké és a többieknek kivűl tágasabb (és hát igen, ezt elég sokszor szokták leírni).

Egyszóval, ha a fizetett klónoknak, vagy hülyegyerekeknek most az az érdeke, hogy itt most éltessük a fo-s-tart, akkor mindaddig, amig ez nem kerül többségbe és nem sikerül szuper offokkal és személyeskedéssel legalább egy oldallal hátrébb tolni a releváns véleményeket, addig felöntik híg f*ssal az egész topciot.

Ez egy általános hülyegyerek-liberálnáci taktika, csak ezt nem sokan szokták leírni.

Aki pedig képes azt mondani, hogy az a vészmadárkodás, hogy nincs mérleg, nincs hitelt érdemlő anyag, és az egész cégről ordít, hogy menekítik ki a felelőséget egy cégtemetőbe, az vagy tényleg semmitnemértem, vagy teljesen hülye, vagy a cég fizetett ügynöke. Mert magától ilyen hülye épeszű ember nem lehet, hogy mindezek ellenére azt szajkózza, hogy ennél a cégnél alapvetően minden rendben van, és nem kell vészmadárkodni.

Tudod ez milyen? Mintha a süllyedő hajón befogatnád a matróz száját, hogy ne ordítson, hogy "süllyedünk", mert nem kell pánikot okozni. Tudod, olyan Titanic, meg Costa Concordia módon, aztán meg elsőre elhagyni a hajót amolyan schettinosan és közben azt magyarázni, hogy ez tulajdonképpen az utasok érdeke.

Na erről is ennyit :)

#539584 Stockfighter Előzmény: #539573

Eséseknél mindig elsőkként próbálom dobni a pozit. Nem mindig sikerül, viszont így beragadni sem ragadtam be eddig még semmibe sem. Majd talán itt:-)) Pozícióm most még nincsen itt, a többi kérdésre pedig erre való tekintettel nem válaszolnék most. A cég rendesen túlvállalta magát, de ezeket mindenki tudja. A többi nyitott kérdés, amiről mindenki mást gondol. Ezért lehet kereskedés a tőzsdén. Ja és nem vagyok klón, nem mintha ez lenne a legfontosabb.

#539581 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #539550

Igen ők döntik el, csak rossz a találati arányuk (éppen ezért van némi esély, hogy E-kanál is tévedhetnek esetleg, bár a jelek egyenlőre őket igazolják, no meg a cég remek vezetése is..)

#539579 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #539563

Macika! Te azt mondtad, aug 7 és paritás Telkó-Ekaki...ez nem jött be (mondjuk lehet, hogy nem sokat tévedsz), igaz menekül rendesen a telkó :-)

#539578 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #539573

Ilyeneket ne írjál, mert én is ezt írtam 1500-nál!, igaz akkor utána volt egy kis rally, aztán meg egy még nagyobb zuhhhhhé..(mondjuk most garantáltan nem fog esni 1500ft..)

#539573 Stockfighter Előzmény: #539562

Mint már írtam kedvelem a dupla vagy semmi játékot. (De nem a kaszinóban.) Itt a semmi nem feltétlenül jelent semmit egy esetleges negatív eredőnél, viszont a dupla, az dupla. Jelenleg a papírban már sem eladó sem vevő nincsen (számmottevő), így hamarosan nagy mozgások várhatóak. Hát ezért vagyok itt.

#539566 Dicsák Előzmény: #539565

Részemről én fel tudok ajánlani 100.000 Ft-ot kezdésnek, mondjuk 10.000db részvényért :)))

#539565 Dicsák Előzmény: #539562

Szerintem itt Teréz anya segíthet, egy mindenkiért, mindenki egyért! :)))

Csődnél a sok hitelező, kötvényes, részvényes bukni fog sok-sok milliárdot, többszörösét annak, mint ami a túléléshez és újra felfelé íveléshez kellene.

Minél hamarabb le kell ülniük a kerekasztalhoz, vagy bye bye lóvé.

#539562 Dicsák Előzmény: #539550

Mi célból vetődtél ide? :-)

Mit gondolsz a cégről? Az árfolyamról?

Felfelé, vagy lefelé? Csőd, nem csőd?

#539550 Stockfighter Előzmény: #539542

Vajon miért nem kérdezik meg az új fórumozótól, hogy ki ő, esetleg honnan és mi célból vetődött ide?

Mert azt "ők" döntik el, hogy Te ki vagy..:-)