:-)) Közben leesett.., ex arra célzott, hogy eplényben volt csak fejlesztés?? (mondjuk ott volt az biztos, kellettek a hatalmas teljesítményű hóágyúk ugye, de azért szerintem a sízéshez mondjuk hegy sem ártana).
:-)) Közben leesett.., ex arra célzott, hogy eplényben volt csak fejlesztés?? (mondjuk ott volt az biztos, kellettek a hatalmas teljesítményű hóágyúk ugye, de azért szerintem a sízéshez mondjuk hegy sem ártana).
Ebben a hsz-ben nem is említettem ŐT.
Nem kéne valami papírokon szerepelni,mire baszták el a kötvényesek 10Mrd-ját? Mind tanácsadói szerződés vagy hol van?Sífelvonóra ment az egész? Akkor értem miért mentek az FB tagok :)
Dobj egy linket,hova menjek?
Persze,mert állandóan hóágyúzol :)
Gondolom, ahol a sípálya.. (az én lábamon még az életben nem volt síléc, oszt nem is lesz)
Miért is?
Egyébként azt, hogy előnytelen lehet a dolog, azt a szerződés megkötése előtt kell vizsgálni... Arra kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg, hogy miért is kötötték ezeket a baromira előnytelen szerződéseket! Főleg úgy, hogy boríték (Nokiás doboz) persze nem vóóót...
Egyetértek.
Azért azt nem jelenteném ki, hogy a fejlesztések mindenhol elmaradtak....
mi újság a kv-esek pénzéből?
azt kötelező volt felvenni fejlesztésekre amik ugye elmaradtak
csakis Simicska a hibás benne
elég jó biznisz,egyszer zsebre rakom a borítékot egy szerződésért,kis idő múlva felülvizsgálom,rájövök hogy előnytelen,semmissé nyilvánítom,majd egy haveri cégnek továbbpasszolom-- aki nyilván állami támogatásban fog részesülni,kiemelt beruházó lesz,stb,vastag lesz a vajaskenyér,jut mindenkinek,az adófizető meg örül,hogy végre jó helyre megy a pénze,mer itten van hőmegtakarítás vagy valami ilyesmi...
Összeesküvés elmélet 3. :-) Lajoska biztos nem fog ebben részt venni.. nem olyan. Egyébként arról van szó, hogy a jó elvtársnál is van jobb elvtárs, oszt most a jobb elvtársnak kell adni a bulit... E-kakit ki kell söpörni (söpörjék, csak elötte perkáljanak)
http://azaramara.blog.hu/2012/06/14/uj_kozpenzszivattyu_a_lathataron
Régi cikk,de ahogy Virág elvtárs mondaná: az a gyanús,ami nem gyanús...
Nekem van egy tippem,neve lajoska :)
A facebook oldalra sem került fel a cikk... Biztos csak egy célcsoportnak íródott,a hülye beragadtaknak :)
"Lupin még kettest sem adna rá vsz :D"
Nem bizony. Ez egy beragadt vagy megvett zsurnaliszta írása.
A felsoroltakon kívül a csőd szó is hiányzik a dolgozatból.
Á, Csabika nem megy olyan helyre ahol nem lehet ágyúzni (legalább habbal ugye)
Megvan,hol vannak!!! Wazze :D
Épp nyaralást nézegetek és mit találok? :D
Keszthelyi Strandok - LIBÁS STRAND
Program leírása
A zámori városrészhez közel található a Libás strand. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően megújult vizesblokkok, igényes kiszolgáló egységek épültek a strandon melynek közvetlen közelségében, 2004 óta üzemel a Phoenix vitorláskikötő. Esténként funky, latin és progressive zene szórakoztatja a strandra látogatókat.
Szolgáltatások
A strand napozó zöldterülete: 15.000 m2
Egyidejűleg engedélyezhető vendéglétszám: 1500 fő
WC: 4 db
Vizes blokk: 2 db
Kabinok: 12 db
Zuhanyozók száma: 1
Öltözőparaván: 2
Ivókút: 1 db
Hulladékgyűjtők száma: 10 db
Sportolási lehetőségek:
Focipálya 1 db