Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#536745 nemértem Előzmény: #536743

Felesleges élcelődni, ha nincs agyad csak fércelődni,

"Kecsegtetés" a Te szinted, okosabbat kár , hogy inted. )

#536741 nemértem Előzmény: #536740

Én meg nem tudom. De rég nem volt már papírja. Amúgy mindenki úgy ravaszkodik,ahogy akar, ez a tőzsde. A becsület szó egyik tanagyagban sem szerepel.

#536739 nemértem Előzmény: #536738

Eladta. Biztos, hogy feleslegesen volt itt?! Én nem tudhatom.

Tényleg, most jut eszembe, mintha többen azt mondták volna, hogy ezt a papírt is lehetett valamilyen módon shortolni...

#536738 taresz Előzmény: #536734

Csakhogy valószínű végigvette az esést, mert hitt a sztoriban. Ha a csúcson eladja és nem veszi vissza, akkor mi értelme lett volna itt lebzselnie? Semmi. Feleslegesen miért csinált volna magából céltáblát?

Re: Portfolios hir

#536735 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536730

Én is hívő voltam, bár viszonylag rövid ideig csak.. De amim van jelenleg azt már nem dobom! (pedig lehet, hogy jobb lenne elfagyizni)

#536734 nemértem Előzmény: #536731

Általában csak csipkelődöm, de ezt a képtelenséget most komolyan nem tudom értelmezni.

Amíg erejéből kitelően húzta fel az általa olcsón megvásárolt papírokat, és emelkedés volt, addig jó meglátásai voltak, azután közel a csúcson eladta, és soha többet nem mondott olyant, amit a piac igazolt volna. / az okait ne firtassuk/

#536732 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536727

Szerinted kire tudnának 600-on mennyiséget szórni?? Valami hosszan tartó műrallyt kéne csinálni ahhoz, hogy ne bukjanak olyan nagyot, (de ahogy látom senki sem akar nagyobb pénzt rászánni az E-kakira). A Csabika meg minek határidőzik, ha tudja hogy vége a cégnek??? Csak húzza az időt, hogy közben vigye a hagyatékot? Cseles gyerek ez (elszór vagy 200 millát...egy kis trükk gyanánt) Jó átb@sz mindig mindenkit...

#536731 macika Előzmény: #536728

minden tiszteletem formeré, mivel én sokkal régebben ismerem mint itt bárki más

tényleg jók a meglátásai sokszor, csak most "picit" a piaccal szembe, ugyanis későn ismerte fel a tényeket, ráadásul az utóbbi hónapokban már csak dacból is azért is....

tudom, megint "rendbe" fog jönni, mert olyan...

csak mint anno mondtam, és az orosz bulit hoztam fel tanulságként neki

tiszteld a piacot és ne dacból tőzsdézz

#536730 Grizzly Géza Előzmény: #536725

Fornit leírta hogy hívők nem dobnak :)

3k esetleg... De ott már annyira rendben lenne minden,hogy biztos tartanám még :))

A nagyok már úgysem tudn…

#536729 Nyeretlen_Keteves

A nagyok már úgysem tudnak kiszálllni olyan formában, hogy értelmezhető pénzhez jussanak, a kötvények meghatározó része is náluk van..( szvsz állam bácsinál is van..) Ti mit tennétek a helyükben??

#536728 Primo Előzmény: #536715

Anno még a pf-en formernek többen is megköszönték a bennfentes infókat,ezáltal elért nyereségüket.Ezek is klónok voltak?

#536725 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536711

Tegyük fel, ha valami csoda folytán szárnyalni (merjünk nagyot álmodni ugye) kezdene ez a kaki, milyen minimum árfolyamnál dobbnád a cuccost?

#536724 macika Előzmény: #536715

csak azt ne mondja már, hogy az özvegy eszi majd meg az összes libacombot.

mert akkor egyből kiürül a topik ))))