Felesleges élcelődni, ha nincs agyad csak fércelődni,
"Kecsegtetés" a Te szinted, okosabbat kár , hogy inted. )
Felesleges élcelődni, ha nincs agyad csak fércelődni,
"Kecsegtetés" a Te szinted, okosabbat kár , hogy inted. )
Én meg nem tudom. De rég nem volt már papírja. Amúgy mindenki úgy ravaszkodik,ahogy akar, ez a tőzsde. A becsület szó egyik tanagyagban sem szerepel.
Eladta. Biztos, hogy feleslegesen volt itt?! Én nem tudhatom.
Tényleg, most jut eszembe, mintha többen azt mondták volna, hogy ezt a papírt is lehetett valamilyen módon shortolni...
Csakhogy valószínű végigvette az esést, mert hitt a sztoriban. Ha a csúcson eladja és nem veszi vissza, akkor mi értelme lett volna itt lebzselnie? Semmi. Feleslegesen miért csinált volna magából céltáblát?
Az nagyon nagy baj, ha egy ilyen egyszerű szöveget nem értesz. Na mind 1
Én is hívő voltam, bár viszonylag rövid ideig csak.. De amim van jelenleg azt már nem dobom! (pedig lehet, hogy jobb lenne elfagyizni)
Általában csak csipkelődöm, de ezt a képtelenséget most komolyan nem tudom értelmezni.
Amíg erejéből kitelően húzta fel az általa olcsón megvásárolt papírokat, és emelkedés volt, addig jó meglátásai voltak, azután közel a csúcson eladta, és soha többet nem mondott olyant, amit a piac igazolt volna. / az okait ne firtassuk/
Na ez az!! :-)
Szerinted kire tudnának 600-on mennyiséget szórni?? Valami hosszan tartó műrallyt kéne csinálni ahhoz, hogy ne bukjanak olyan nagyot, (de ahogy látom senki sem akar nagyobb pénzt rászánni az E-kakira). A Csabika meg minek határidőzik, ha tudja hogy vége a cégnek??? Csak húzza az időt, hogy közben vigye a hagyatékot? Cseles gyerek ez (elszór vagy 200 millát...egy kis trükk gyanánt) Jó átb@sz mindig mindenkit...
minden tiszteletem formeré, mivel én sokkal régebben ismerem mint itt bárki más
tényleg jók a meglátásai sokszor, csak most "picit" a piaccal szembe, ugyanis későn ismerte fel a tényeket, ráadásul az utóbbi hónapokban már csak dacból is azért is....
tudom, megint "rendbe" fog jönni, mert olyan...
csak mint anno mondtam, és az orosz bulit hoztam fel tanulságként neki
tiszteld a piacot és ne dacból tőzsdézz
Fornit leírta hogy hívők nem dobnak :)
3k esetleg... De ott már annyira rendben lenne minden,hogy biztos tartanám még :))
A nagyok már úgysem tudnak kiszálllni olyan formában, hogy értelmezhető pénzhez jussanak, a kötvények meghatározó része is náluk van..( szvsz állam bácsinál is van..) Ti mit tennétek a helyükben??
Anno még a pf-en formernek többen is megköszönték a bennfentes infókat,ezáltal elért nyereségüket.Ezek is klónok voltak?
Otp eladása után holnap +15% lesz, hogy tudjanak szórni..??
"az ebből származó tapasztalatok pedig befektetői oldalról nem kecsegtetnek sok jóval. "
http://www.portfolio.hu/vallalatok/elszallt_az_e-star_kotvenyek_hozama.170810.html
na igen, ideje volna egy kecsegtetői topikot nyitni.
Tegyük fel, ha valami csoda folytán szárnyalni (merjünk nagyot álmodni ugye) kezdene ez a kaki, milyen minimum árfolyamnál dobbnád a cuccost?