Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#536302 zeeh_ Előzmény: #536137

Azért, mert talán kiderülne a naiv kisbüfi számára is, hogy a BÉT nagy része hulladék tolvaj szarokból áll. Ha rajtam múlna, A és B-ből összesen nem maradna több egy tucat papírnál, a többi mehetne a süllyesztőbe ügyeskedni.

#536264 Grizzly Géza Előzmény: #536260

Ahhoz újabb kötvénykibocsátásra lesz szükség... Azt ölég nehéz lesz lenyomni a büfik(kicsik-nagyok) torkán...

Kémeim jelentették, hogy…

#536260 Nyeretlen_Keteves

Kémeim jelentették, hogy Csabika azért nem ér ré a cég ügyes-BAJOS dolgaival foglakozni, mert a "sípálya a Hortobágyon" projekt előkészületeivel szöszmötöl...

#536259 Grizzly Géza Előzmény: #536256

Ez a player tuti klón :)

A vezér meg a nagy melegben már nem tudja mit beszél.

Rossz gyógyszert adagolnak neki vsz,lehet hogy matolcsyval együtt nyomják :)

#536256 nemértem Előzmény: #536212

Klónt egyet sem látok, 2 mondat ismétlésére hitelesített akárkiket annál többet.

Lehet, hogy ez az Orbán által vizionált agy és arc nélküli, vezér hiányos fél ázsiai massza?!

#536232 birkanyiiroo Előzmény: #536209

Igen, azt rebesgetik h. az eplényi polgármester is vett ma 17db-ot 559-en, és most retteg a következményektől, mert a Papicsák szörnyű esete lebeg a szeme előtt.

#536216 Előzmény: #536195

"Tudom hogy nevetségesnek tűnik a hitelesség emlegetése ennél a cégnél, Az összes információ a cég menedzsmentjétől jött közlemények formájában"

Ennél a cégnél már akkor sem hihetnél annak, amit mondanak, ha minden kétséget kizáróan tudnád, hogy hazudnak.

#536215 exmnbs1 Előzmény: #536214

"A Winning Combination

Since 1996 we have been providing unique engaging service, fantastic food and a fun casual atmosphere. Now with twenty-two domestic and eleven international locations, Bubba Gump Shrimp Co. has grown into a global brand."

San Franciscoban a Pierben leteszteltem, igazat írnak