Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#536212 RFV PLAYER Előzmény: #536210

Látszik hogy nem hóágyúztál még...

Ez ilyen időszakban kitartást igényel,nem lehet csak úgy "hóágyúzgatni"... Nem ér rá a gép előtt ücsörögni,ezért bízta meg a klónhadsereget hogy megértsék a befektetők,hogy ez csak kis korrekció,lélegzetvétel az újabb gigantikus emelkedés előtt

#536210 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #536207

Oszt a nagy hóágyúzás közben nincs ideje ugye valamit reagálni például az elmúlt hét eseményeire!? Persze lehet, hogy megvárja, hogy minimum 20 centire hízzon a hó vastagsága, oszt már csúszhat is , ha lemásolja a részvény árfolyam zuhanásának sebességét, a következő téli olimpián megszerezheti a Magyar sí első aranyérmét is....

#536209 RFV PLAYER Előzmény: #536202

A longot erősítik:-egyre rosszabb hírek

-transzparencia hiánya

-klónok megjelenése

-nullához korreláló árfolyam

-e-mailben is megírták,indul a nagy long,hetekig kiakasztják

-:D

#536207 RFV PLAYER Előzmény: #536202

a főnök hóágyúzik,miért baj,forrest gump is szeretett füvet nyírni,pedig ő volt a bb-gump RT tulajdonosa :)

#536206 exmnbs1 Előzmény: #536203

vagy a feltételek teljesülése hiányában le sem hívták

az eredmény szempontjából ugyanaz

ha eddig nem jött a pénz akkor egyre kisebb a valószínűsége hogy valaha is jön BZ-től

#536204 exmnbs1 Előzmény: #536200

már 22-éig le akarták hívni a másnapi interjú szerint

és 30-áig megvenni belőle majd átfinanszírozni resz eszközöket

június 30 egy hónapja letelt.........

#536203 Janicroft Előzmény: #536201

Én a lehívást és a folyósítást egy kalap alá vettem. Nem kellett volna? Tehát ők lehet hogy lehívták időben de a bank bizonyos okok miatt nem folyósította?

Egyébként mindegy is, mert ha ez is lenne a helyzet akkor meg erről kellene hogy tájékoztassanak.

#536201 exmnbs1 Előzmény: #536200

engem a folyósítás érdekel

ami ugye nem volt bejelentve

helyette jött a bét lejárt adósságos hír

#536200 Janicroft Előzmény: #536196

A finanszírozási összeg teljes lehívására 2012. június 30. napjáig kerül sor.

Ez egy kijelentő mondat, nem feltételes. Tehát akkor le van hívva vagy nincs? Ha nincs akkor miért nincs egy új közlemény arról hogy nincs?

#536195 Janicroft Előzmény: #536184

Ha jól emlékszem senki nem a kisujjából szopta ki a lengyel hitel lehetőségét, a szerződés aláírását, a lehívás várható időpontját. Az összes információ a cég menedzsmentjétől jött közlemények formájában, tehát egy ideálisabb világban ennek kellene az elsőszámú és hiteles információforrásként szolgálnia. Tudom hogy nevetségesnek tűnik a hitelesség emlegetése ennél a cégnél de akkor is ez van. Ezt az infot vették át a tőzsdés hírportálok is, ez így is van rendjén. Ha NEM hitelszerződésről van szó hanem szándéknyilatkozatról az tudatos félrevezetés lenne a management részéről ha jól gondolom. elő is fogom keresni mi volt a BÉT-es közleményben.

"Kihirdetem a longot. A…

#536192 RFV PLAYER

"Kihirdetem a longot.

Az ajánlás erős vétel.

A levlistások már veszik"

#536185 exmnbs1 Előzmény: #536184

"Szvsz a megállapodás vagy egy fizetett hirdetés, vagy egy három oldalas előszerződés, amiért elég sokat fizettek a fo-s-tarosok, hogy megszülessen, viszont ezért cserében valójában senki sem gondolta komolyan, hogy az valaha is teljesíthetővé válik."

dehogynem, a klónok legalábbis úgy ünnepelték

#536184 Előzmény: #536097

Szvsz senki nem gondolhatja komolyan, hogy mérleg nélkül a hitel lehívható, avagy azt, hogy ha az megjelenik, akkor lehívhatóvá válna.

Ez kamu. Ez egy végtelenül egyszerű, primitív időhúzás volt, hogy tovább lehessen még a részvényekből kiszállni a bennfennteseknek, illetve legyen idő az angol elfektetésre.

Szvsz a megállapodás vagy egy fizetett hirdetés, vagy egy három oldalas előszerződés, amiért elég sokat fizettek a fo-s-tarosok, hogy megszülessen, viszont ezért cserében valójában senki sem gondolta komolyan, hogy az valaha is teljesíthetővé válik.

A másik lehetőség az, hogy ez nem is hitelszerződés volt, hanem szándéknyilatkozat hitelszerződésre (ez valóban lehet három oldal), amelyben a bank arra vállal (nem visszavonhatatlan) kötelezettséget, hogy ha a fo-s-tar bizonyos feltételeknek megfelel, akkor majd tárgyalhatnak hitelről és folyósításról is.

Lengyelország elég messze van, onnan nehéz kiszivárogtatni, vagy a banktitok miatt információhoz jutni a szerződés pontos tartalmával kapcsolatban. Valószínűleg ez volt a cél, hiszen reális mérlegadatokkal Magyarországon is meghitelezték volna, irreálissal meg nyilván Lengyelországban sem.

Másról nem igazán lehet szó, hiszen a dokumentum aláírásának időpontjában semmiféle auditált mérleggel, vagy céges adattal nem szolgálhattak, olyan bank pedig nem létezik, aki ezek hiányában szerződést köt.

Nem is értem, hogy honnan veszitek azt, hogy ebből lehívható hitel lehetne, amikor még a legminimálisabb alaki feltételeknek sem felel meg az a cég, amely lehívni szeretne.

#536183 exmnbs1 Előzmény: #536180

pont annyi volt a cégben mint egy hónappal előtte, hát persze

az EOn kb 1m EUR-ját is elfelejtették kifizetni?

#536180 Janicroft Előzmény: #536175

Na ne nevettess. Nem tudja? 3,8 mio EUR kp állományból talán csak futná erre is. másról van itt szó. Nem akarja vagy valami miatt nem fogja teljesíteni. De hogy nem tudja az nevetséges. Szomorú egyébként hogy ide jutottunk, nem értem hogy lehet ennyire hanyag a cég.

#536179 Kiss Zoltán Előzmény: #536165

Én is.Én a szombatot és a vasárnapot is azért szeretem egyre jobban mert nem azt kell néznem

egész nap,hogy hogyan pirosodik a gyümölcs! :(

Re: a múlt

#536176 Előzmény: #535785

"Ezeknek azért nézz utána, mielőtt kioktatsz valakit!"

Válasz:

"Csütörtök 11:54 | szerző: Faragó József"

Először végigkommenteltem, hogy ugyanezeket írtam én is korábban, csak a bukta előszeleként, de aztán rájöttem, nincs jobb, mint egy fizetett bértollnok cikke, aki mindent és mindenkit probál szerecsenmosdatni, miközben ordít a cikkről, hogy valójában arról szól, "meneküljön mindenki amerre lát". Amikor egy céget ennyire mosdatni kell, az nem egyszerűen halott, hanem arról szól, hogy valójában mindig is az volt.