Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Ez a cég saját magát nyí…

#535141 zeeh_

Ez a cég saját magát nyírja ki.

Re: nincs cím

#535133 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535123

Hááát, az nekem is eszembe jutott,(már régebben) hogy direkt csinálják (mert ennyire hülye csak nem lehet Csabika, vagy mégis? létezik ekkora farok?) Az hogy "valakinek" a cégen belül érdekében állna?? Kinek? A takarítónőnek? Csak Csabika lehet a Ludas.. (Egyáltalán még az országban van?) Nekem tényleg nem érdekem a pánik keltés, de szvsz ha eddig nem sikerült a mérleget összehozni, akkor igen kicsi a valószínűsége, hogy egyáltalán lesz ... kgy sem lesz.. Mire lenne? Csabika kimerne állni? Oszt kire fogná ezeket az amatőr húzásokat? A nyuszira?

Nem hiszem el,hogy ezt n…

#535123 Grizzly Géza

Nem hiszem el,hogy ezt nem direkt csinálják,mintha valakinek a cégen belül érdekében állna minél negatívabb kép kialakítása... Nem hiszem hogy nincs 3-4 millájuk, a sokszorosát basszák el mindenféle baromságokra

#535109 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535106

Felelős társaságírányítási izét?? Gondolom, ha volna neki ilyen izéje, akkor nem itt tartana a cég... Tuti biztos, hogy már csak utolsó simításokat végzik az éves jelentésen.. mondjuk idejük az éppen volt rá. Szerintem ennek a Csabikának is lesz része simogatásban, abból az elnagyolt fajtájúból ugyan, de lesz:-)

#535107 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535103

Ez az Elemér meg a Maxi gyerök, mit is csinálnak tulajdonképpen?? Én a felével is beérem..oszt még eredménytelenebb sem lennék.

#535106 macika Előzmény: #535088

a tartozás az egy dolog

"Ennek keretében felszólítja a Kibocsátót, hogy haladéktalanul tegye közzé a 2011. évre vonatkozó éves jelentését, valamint felelős társaságirányítási jelentését."

#535105 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535100

Oszt nem futja rá, a 3.8m ójro kp-ből? Olyan kis türelmetlen ez a tőzsde:-) Csabika biztosan éppen most akarta rendezni a dolgait. Ez a ****i nem normális..... és határidőzik tovább... (úgy, hogy alapvető dolgokat sem képes elrendezni, ez kérem a "Tisztelt befektetők" szemen köpése) Én meg növeltem a pakkomat ma vagy 50 darabbal :-)

#535103 Arsene Lupin Előzmény: #535102

Ez itt a lényeg. Tök mindegy, hogy Gizike kicsit k**** vagy nagyon k****, a lényeg, hogy k****.

Azért remélem, hogy az Elemer és a Maxi gyereknek még megy a havi apanázs. Mert aztán megharagszanak, és nem dől többet a cégbe a külföldi tőke.

#535098 Zotya32 Előzmény: #535087

Szép. :-)

szórják a figyelmeztetéseket. Ha így megy tovább karácsonyra kilistáznak pár papírt a bétről...

Szóval ha nekik sem fizetnek a kötvényeseknek ki fog? A forradalom másnapján lesz itt tüzijáték a béten az estarral. Ha még a béten lesz és nem a zúzdában...

#535097 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535094

Oszt mennyivel lógnak a tőzsdének, azt miért nem írják, tudja már meg a nagyérdemű. Csabika fog erre reagálni??? (mondjuk illene, méghozzá izibe). Úgy érzem, ennek a Csabikának nem a nyomát fogják bottal ütni....

#535088 Grizzly Géza Előzmény: #535087

Pffff

Ezt az alázást...

Megemlíthette volna az év üzletemberét,mint kulcsfigurát a történetben :D

Veszek inkább hibriddobozt,az legalább bedob néha valami hülyeséget :)

"Felszólítja továbbá a Kibocsátót, hogy a Tőzsde felé fennálló tartozását haladéktalanul rendezze"---azt elhatáridőztük vazze,nem láttátok?