mához 3 hónapra kamatfizetés lenne
néztem, hogy írjak e új elemzést hozzá, de nyilvánvaló, hogy amíg 3 naponta letöri a kiépített bázisokat nincs pozitívum. 550 támasz? 600 ellenállás.
"hírek nincsenek, szóval nem menekülés lehet"
Az a hír, hogy nincs hír nagyon rossz hír.
Amúgy menekülés nincsen, de megfontolt kipakolás igen. Már a 600 fogja felülről, a forintozók 600 felett már visszaborítanának.
jó a részvényed pepe. Benne van, hogy a sikeres tőzsdei stratégiád a tőkéd olyan ledaralásához vezet, amiből nem lesz felállás.
egy dolog ami érdekes az a forgalom
mert a többi midcapban negyede nincs mint ebben
lehet hogy csak megkedvelték a tréderek és semmi több, azok meg ugye stoppolnak ha gáz van
aztán omlik le 10%
hírek nincsenek, szóval nem menekülés lehet
Szinte biztos. Már nem sok kell hozzá. 2 limites nap lefelé és megvan.
Ezt azért nem gondoltam volna, hogy eddig lenéz. Durva, huszadát se éri, mint tavaly tavasszal.
hacsak úgy nem ))
ez a gugli aztán szkennel mindent és piszok gyorsan
de u.látszik a román siteok elöl lehetnek))))
de hogy a fenébe talál meg ilyeneket? ráadásul mai, hihetetlen
Válaszukat várja Szász Károly nyugdíjas... :)
re: Pszáf Károly is a mérleget... :))
Hát egy darabig nem lesz meleg vizük sem...
587: A nyugati gótok katolikus hitre térnek
re: vizigótok :)
562-ről semmi érdekes nem találtam, viszont
565: Első írásos feljegyzés a Loch Ness-i szörnyről.
A cég vezetése is történelmi aljon van:-)
Én holnap a Schneeberg-re megyek a fiaimmal jóval 500 fölé,próbáljátok ezt is legalább felette
tartani!Köszi!
Holnaptól leveszem vigyázó tekintetem az Ekakiról, elfogyott a türelem :-) Nekem az elmúlt két hónap is bőven elég volt az Ekaki vezetőségéből (mit szóljanak azok akiket már hosszabb ideje etetnek ugye..) Kötelező érvényű megállapodást kötöttem magammal, hogy lekakilom az Ekakit.. Komolyan mondom,hogy a kutyám jobban vezetné a céget, legalábbis néha ugatna valamit.