Már lejárt? Esetleg, ha nem találnának jelentkezőt, én ugrásra készen állok...
Már lejárt? Esetleg, ha nem találnának jelentkezőt, én ugrásra készen állok...
a tv-ek ezekre nem vonatkoznak?
61 napon belül új fb tag kell
:-)) Jelen esetben, még az is hasznosabb lenne, ha a kazánba dobnám a lóvét (persze csak akkor, ha nem a Lázár fenekét melegítenék vele).
Ja,nem is olyan régen még az otp paritáson röhögtünk hogy az vicc lenne,lassan a matáv sem elképzelhetetlen
Nem tudom,de biztos többet hoz,mint hogy részvényt vásárol és megtartja...
618-nál vette a háromszoros pakkot. Nagy kasza nem lesz valószínűleg rajta.
1 Pannkaki = 1 Ekaki .... (fej-fej melleti küzdelem)
Miért ne! Mit fizetnek egy ilyen FB tagnak? Godolom viszonylag kicsi lenne a konkurencia... (Egyébként attól tartok, hogy én is tudnám úgy felügyelni a dolgokat, mint az eddigiek...)
20 forintot??? Hol az a kettő? :-)
Csak nem FB tagnak jelöltetnéd magad? Megszavazunk,vigyázz :)
Hátha valaki benézi :-) Nem szoktam közgyülésre járni, de ezt valahogy nem hagynám ki...
Én is azt remélem, egyébként beírta ide, vagy a saját topicjába, háromszorozta az állományát, ha jól értettem...
:-) Mondjuk ha valaki ma gyorsan elszalad és vesz némi friss pogit, oszt addig tartogatja, míg Csabika kimer állni a nagyérdemű elé.. háát szerintem abból a pogiból addigra már kövület lesz. Valami csoda folytán lenne idén közgyülés, az üvegpohár a minimum... gondolom, de lenne ott ütősebb anyag is...
Az szívás. Nagyfiú, nyilván tudta, hogy mit csinál.
Csak nem belevett? Itt már 20 forintot is realizálni fognak a spekik.
Neked mi a célod a papírral? Csőd vagy gazdagság? Persze mindkettő idézőjelben...
:D
Nem tudom a kötvényekkel ki bohóckodik,de múlt héten 60% alatt sem ment el a 2014-es,most egy optimista 95%-on áll az eladóin...
Akkor ki fog dönteni a cég sorsáról? Beragadt kisbüfik,spekik,lombard libák? :)