És hol a hitel? :))
És hol a hitel? :))
Olyat sem írtál, hogy a hitelre majd három napig kiakad ? :-)(nem a kötelező érvényű izé bejelentéséra gondolok) De tényleg nem probléma ez, a legnagyobbak is tudnak hibázni :-)
Na most azt is linkeld be, mikor azt írtad, hogy a hitel bezony megtartja !! és nem várod 1800 alá. Én nem keresgélem , mivel tisztán emlékszem rá :-) Meg azt is mikor azt írtad, hogy az 1800 azért írtad, mert hogy nem számítottál..... De ezen nem fogunk összeveszni, pláne mert tudom hogy igazam van :-)
Amúgy olyan baromságot, hogy az 1800 megtartja, soha nem írtam:
---------------------------------------------------------------------
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/102/#post522486
3858 2012.06.18 13:04 Arsene Lupin (VIP) Re: Friss, ropogós, illatos hitel Címzett: @Fornit
Emelkedés nem nagyon lesz egy ideig. Lemegy 1800 alá és ott fog tanyázni a következő komolyabb hírig. Ami nem biztos, hogy pozitív lesz
-----------------------------------------------------------------------
1. Volt emelkedés? Nem volt.
2. Lement 1800 alá? Igen.
3. Ott tanyázott a következő komolyabb hírig? Igen.
4. Jött komoly hír? De még milyen.
5. Pozitív volt a hír? Nem mondhatni.
6. Igazam volt?
Nekem most nincs stop... amim van azt nem adom :-) (csak jóárasítva, bár lehet, hogy a mostani az már jó ár!?)
Ha long poziban lettem volna, lett is volna stop-loss beállítva. Mégpedig kiakasztásra beállítva. A volatilitás vizsgálata is sztochasztika.
Azt is mondtad, hogy az 1800 megtartja! :-) (na látod akkor sem számítottad ki a kíszámíthatatlant, mert mondtad ugyan, hogy arra nem számítottál:-) hogy nekiesik Lázárnak, Tessék rá számítani!) Most akkor szeretném tudni, hogy szerinted hol lesz az árfolyam mondjuk szeptember közepén? (ha még lesz olyan)
Az én tippem az, hogy innen minimum duplázunk :-) (és ez a vélemény tudományosan meg van alapozva, tehát nem is tipp:-)
590.re tették le megint, a történelmi aljra
egyébként forgalom alapján 10-30m huf semmi extra
Aki pedig emberi érzéseket akar, az a Nők Lapját olvassa és ne tőzsdézzen.
Forintra pontosan visszatették az előző záróra. Jelentése: ne ugrálj kisapám, akkor és oda, ahova mi akarjuk.
:-)) Mert azt tudjuk, hogy azt csinálnak az árfolyammal jelenleg amit akarnak, de azért azt tanácsolnám nekik, nem árt az óvatosság.... (saját tapasztalat:-)
Meg Te is ugye... Na de mi is volt a 634 üzenete?
a számmisztikában nem vagyok járatos
666 az igen, talán a 777 is, de a 634 az mi?
Szóltam tegnap, hogy a 634-es beállításnak üzenetértéke van, miként a 777-nek is volt.
előbb átváltjuk matávra aztán jöhet az econet )))
sztem ha így lesz akkor még a hároméves is eltűnik )))
Ezzel foglalkozik a sztochasztika
Közben jól el vannak az árfolyamkarbantartással... 1 perc alatt mennyi kötés volt....
"(#8225) Re: rigatibinek
Értékelés: 0
előzmény (#8224: kishalacska) | válasz erre | Ma, 10:01
Írj egy könyvet és 5K-val beshortolom!
rigatibi"
"(#8232) Re: rigatibinek
Értékelés: 0
előzmény (#8231: kishalacska) | válasz erre | Ma, 10:24
Nem én voltam.
Erős a vételi oldal és már nem szórják lefele.
Inkább lehet venni kellene.
rigatibi"
majd 10:28-kor 5500 darabbal lezúzzák 600-ra... rigatibi vmi bróker??? vagy bennfentes... ??
Lupin! Te a kiszámíthatatlant is kiszámítod? Ex még csak csak :-)