Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Valaki még mindig adogat…

#533176 Grizzly Géza

Valaki még mindig adogat keményen,ezen a szinten még van vevő... Kérdés meddig tart öntőpajti pakkocskája

Re: nincs cím

#533148 Grizzly Géza Előzmény: #533144

Most tolt bele a cég kb 100 Mrd-ot egy fejlesztésbe,erre büfög egyet a király,hogy mostantól energia-közmű nonprofit lesz,az irodában a manager kezéből meg kiesik a márkás toll,hogy ezmiez?

Állítólag viktorunk ezt a céget is vissza akarja államosítani,de fizetni nem akar érte(ezért szopat,még a saját kárára is(25%tulajdonrész)). Erre nálunk az a válasz,hogy akkor bezárják,kering majd 4 biztonsági őr 200 főt kibasznak és annyi.

Visszajönnek majd,ha normalizálódnak a balkáni állapotok.

#533144 Grizzly Géza Előzmény: #533140

Ez igaz,de egyrészt az államnak is vannak tulajdonrészei,másrészt mérlegre kellene tenni mindent: munkahelyek, segély,kilakoltatás,külföldre menekülés,nem itthon adózás,család kiköltöztetése,még kevesebb adó-járulékfizető,gyerekek már nem itt nőnek fel,hülyék lesznek hazajönni,stb... Ennek nem tudom milyen költségvonzata van a GDP-re,de most olcsóbb a villany külföldről ez igaz...

#533140 Arsene Lupin Előzmény: #533133

Az a kérdés, hogy az import villamosenergia olcsóbb-e, mint a hazai. Mert van ugyan szabad kapacitás itthon is, de azok, úgy tudom, drágán, gázzal termelnek, és legfeljebb rendkívüli csúcsterhelésnél érdemes őket bevetni.

#533138 Grizzly Géza Előzmény: #533133

Persze engem nem engednek el,pedig még van végkielégítés,de ha kollektívet felrúgják és a királyi MT lép érvénybe,akkor az sem lesz...

#533135 Arsene Lupin Előzmény: #533129

Nincs itt semmiféle ellentmondás.

Egy olyan üzleti modell, ami nem veszi figyelembe annak a politikai-gazdasági környezetnek a kiszámíthatatlan baromságait, amiben működtetni akarják, szóval, az sz*rt sem ér. Brilliáns modellként eladni, és spekiket ráhülyíteni meg aljasság.

#533133 Grizzly Géza Előzmény: #533129

Egy saját példa: kb Mo. villamos energia szükségletének a 20%-át hozzuk be külföldről. Részben magyar erőművek meg állnak... Vadonat újak is. Idén nálunk újabb 20%-os leépítés a tavalyi után. 3 hónap munkanélküli (70e),utána vezesd magad vissza nem létező "munka világába"

Re: Hitel

#533132 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #533127

Már megírtam a véleményem, az imént :-) Tudom én, mi a valóság kishazánkban, az eredmény kis hazánk mehet a levesbe. A kormánynyilatkozat meg egyszer ilyen, egyszer olyan,(mikor amit Viktor előadott az a vágyálom kategória, forrásokat elfelejtette megemlíteni... )

#533129 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #533112

Most minden bántás nélkül, de tegnap sikerült egy kis ellenmondásba keveredned. Szidod az üzleti modellt,(még akár jogos is lehetne de) utána meg leírod a kerály azt csinál amit akar, oszt két nap alatt felülírhat mindent....(itt van a kutya elásva) Kérdem én , melyik vállalkozás tud itt tervezni?? nemhogy középtávra, még egy hétre sem tud... A kerály nagy Magyarkodása ellenére, rengeteg Magyar céget taszít a csődbe.. de a fagyi visszanyal majd, ugyanis a gazdasági növekedés csak vágyálom marad kis hazánkban még jó darabig(emelgetheti az adókat naponta, ezt már beszopta), oszt Viktor mehet a levesbe... ez a jogi, gazdasági környezet csak egy irányba viheti az országot, a csődbe.. A Közgépnek milyen üzleti modellje van? Leírom a teljes verziót. Orbán Viktor.. ha vége a kerály uralkodásának, Közgép üzleti modellje is bukik...

Re: Hitel

#533127 rbbj11 Előzmény: #533006

itt nem arról volt szó, hogy mi a jó, és hogyan kéne működjön a kapitalizmus. Itt a hazai valóságról beszélt Lupin, és azt a legújabb kormánynyilatkozatokra alapozta

#533105 zeeh_ Előzmény: #533086

Jaj! :)

HA az megjelenik itt is, akkor abból szerintem kétszámjegyű árfolyam lesz.