Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#533082 exmnbs1 Előzmény: #533079

warren buffet és palmer úr cégben megjelenése közül ha választanom kellett volna jó másfél évvel ezelőtt buffetnek adtam volna a nagyobb valószínűséget

#533080 exmnbs1 Előzmény: #533079

utólag mindig kiderül hogy azok voltunk

pl anno az világos volt hogy antiguru 10K-ja bedől

na de illuzio 2,7K-s célárára ki gondolt akkoriban

#533076 Arsene Lupin Előzmény: #533072

Szerintem kerülje el a fórumot a következő hónapokban. A keselyük még csak kőröznek, a hiénák meg csak ordítanak, de a csúnya részek még csak most jönnek a filmben.

#533072 nemértem Előzmény: #533069

Nem utálom, idegesít. Rossz emóciókat sugároz és táplál, hosszú élete folyamán szerzett tárgyi tudását amúgy és kétes ösztönű emberek rosszindulatának tüzelésére használja.

Egyszer olvassa végig az itteni termést mondjuk egy hétre visszamenőleg, olyan feelingje van, mint egy keselyű party-nak kolera járvány után. Aki meg valami emberi érzésre hajlamos, szép lassan eltűnik innen.

#533069 Arsene Lupin Előzmény: #533063

Nagyon nem érti a dolgot. Ön úgy utál, mint egy elhagyott nő. Az a legrosszabb.

Lehet utálni valakit, de elismerni is valamilyen teljesítményét. Például ki nem álhatom C.Ronaldót, Ibrát, Robent, Balotellit, de jó focisták.

A kerály természetesen n…

#533066 Arsene Lupin

A kerály természetesen nem saját kezűleg fogja kicsinálni Csabikát, de szerintem Lézer Jani más pitizik a melóért. Ingyen, kommunista műszakban fog írni törvényt, rendeletet, feljelentést, ami kell. Ez most presztízskérdés számára.

A fiúkák nem szeretnek veszteni.

#533063 nemértem Előzmény: #533029

Magának olyan a viszonya lelkileg O.V. -vel, mint az angol koros téri kisfiúnak a tér bikájával.

Utálja valahol, mert agresszív barom, de lelke mélyén minden terrorral elért sikerét egy kicsit a magáénak is tekinti, mintegy vigaszként a testi gyengeségéért.

Mindig ugyanaz tér vissza: " én aztán utálom, de igaz ami igaz, mindenkit legyőz, nagyon ravasz," bla, bla, bla.

#533060 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #533029

Na, legalább valamiben azonos az ízlésünk :-) Az a baj, hogy mások is úgy vannak vele, hogy a kerály azt csinál amit akar ( ez itt a fülke és karosszék forradalmárok országa) pedig nem úgy van az.. (majd rájön). Egyébként én még MNYP tag vagyok :-) (Szóval engem még nem nyelt le). Van a vezírnek egyéb gondja is mint Csabika (oszt csak egyre több lesz, mármint gondja). Ez a kazánházhoz láncolosdi nem is rossz ötlet :-) De nekem lenne javaslatom egyéb alternatív tüzelőanyagra is...