Az önkorik téli fűtésével nem lesz gond. Pécsen se volt a vízszolgáltatással. Csabika és a cég fogható.
Az önkorik téli fűtésével nem lesz gond. Pécsen se volt a vízszolgáltatással. Csabika és a cég fogható.
Egyszerűen csak olvasnak minket, és a hatása alá kerülnek.
A múltkor még az e-star vs Beaverfieldmarketplace interjúban is mondták :-)
Kecsegtető formálni a közizlést :))
"A legnagyobb potenciális áremelkedéssel kecsegtető részvény teljesít majd a legjobban a bottom-up megközelítés szerint"
hoppácska , hoppácska 600% az értelmetlen mondat szerint is
jaaaa broki suliban ez egy alapszó
bcash srác, meg az equiloros gyerekek haverok
így köszönünk egymásnak is
jó kecsegtetést ))
Én is számos cikkben olvastam az elmúlt héten a "kecsegtetést" biztos véletlen...
Minden bróker ebből a fórumból tanul :-) Igény volna rá mondjuk némelyiknél...
komolyan? :D sok idióta :)
Önkoriknak így is úgy is fizetni kell, ha maguk akarnak is tovább fűteni (baromi gazdaságos lesz ám, mint miden ami állami, meg nonprofite ugye ) az pusztán gázzal és radiátorral nem megy ám :-)
Miért? Az államnak talán jobb üzleti modellje van??? Az adósság sem lenne új ugye állam bácsinak... Egyébként valóban nem fogják államosítani(egészben biztos nem), de NEM az álltalad felsorolt okok miatt ugye. Ja és az E-kaki jelen állapotában is fényévekkel előzi meg az Magyar ÁLLAM állapotát.....
Maci Te bróker vagy!!
A híradóban mostanában, amikor bróker nyilatkozik, szinte mindig elhangzik ez a kecsegtetés szó :)))
Állami szinten nem egy nagy pénzből elintézhetővé válna az önkormányzatok ellátása, ha már OV úgyis non-profitba kívánja tenni. Kifizetik E-star adósságot, Csabánknak meg adnak egy kis aprót, és útjára eresztik. Nem kellene új berendezéseket beszerezni, telepíteni. Téli önkori fűtés gondok megoldva. Ez csak az Én primitív gondolatom persze.
ja aztán mekkora botrány volna hogy a magyar állam nem fűti a román házakat
ENSZ napirendi pont lenne abból, - botrány libafalván címmel ))
ezek nem valami kecsegtető kilátások
Mit államosítsanak? A brilliáns üzleti modellt? Az adósságokat?
Az államosításban még mindig látnék fantáziát. A hatalom szemszögéből a legkézenfekvőbb lenne.
ha összetűzésben állnak a fidesszel, akkor a sor elején lesznek... forró nyárvége várható...
Itt a lényeg, hallottam az MR2 hírekben is, pont ezt a hírt kerestem.
"Tavaly az első félévben körülbelül 9100 kényszer-végelszámolást rendeltek el, idén ez a szám csaknem elérte a 12.900-at. A Coface szerint az adóhatóság a második félévben is folytatni fogja a kényszer-végelszámolások indítását, a többi között azon cégek ellen, amelyek nem tettek eleget május végi mérlegleadási kötelezettségüknek."
Mérleg még nincs. Úgy tűnik, csak idő kérdése, hogy mikor indul a kényszer-végelszámolás, ha nem szedik gyorsan össze magukat.
Visszatették 634-re. Üzenetértéke van, mint a 777-nek volt.