majd meglesz...
majd meglesz...
ma 3 hónapja csúszik a mérleg
a kötvényfizetésnek fedezete nincs meg
kötvényfizetésnél minden fillér számíthat.. Mégis csak 70misi
ha -4800/db-ot kibírtrák, akkor gondolod ez az utolsó 650 huf az gond lesz?
határidő finanszírozásra mikor fogyhat el a lé? Azok elég meredek napok lehetnének...
ha nem tudod használni a fórumot, abban nincs semmi poénos
Persze. Holnap meg Ludas Matyi nick-el loggolna be.
költözzenek már össze, komolyan
90-60-90? Egyébként mind1.. Inkább kutya.
Edelényi liba? No mindegy.. Egyébként az nem baj, ha délutánonként elszundikálsz pár órácskára, oszt közben már a világvégén is túl vagyunk. A Te korodban gondolom ez már természetes, lehetséges hogy én is így fogok majd tenni(ha megélem). Mivel nem tudom, hogy akkor éppen magadnál voltál-e.... Ember a holdon! Ez meg van?
Megint kiesett a szerepéből az edelényi liba.
jan. óta közkincs bizonyos stratégiám, ahogy ricsié is
nekem a pontos méretem ott van naplózva a topicomban. Nem kell találgatnia senkinek
Akkor most van 4 darab :-) Te is nagyban nyomod mostanában (velem együtt)
Lupin Te már megint lemaradtál oszt linkelkted itt 20 fényévvel később a vezír baromságait. Úgy nonprofite mi a jó isten nyilából fogja a vezír nonprofite ezt megcsinálni. Kell a népnek a napi baromság... Az 50% bankosdi móka az meg még szebb! (isten bizony besz@rok, hogy ilyen istenverte barmok mint a mi kedves vezetőnk, még szabadlábon kártékonykadhat) Lehet hogy lemaradtam, de én nem tudok róla, hogy Magyarország nyert volna a nagy EU-lottón kb 15000 Mrd forintot.....minimum
Szóval addig álljon fél lábon a mi kis Bolse Viktorunk amíg ez össze nem gyün ugye neki.(Nagyon sok erőt, egészséget, és főleg kitartást kívánok neki az újabb természetesen győztes háborújához) . Erről az emberről mindig elmondható, hogy hülyébb mint négy perce.
ő nem tette --> ő nemzette
"aminek struktúrális okai voltak és nem az h meghibbant"
Egy felelős vezető a strukturális okok ellenére sem viselkedik ilyen hülye módon. Főleg hogy ő nem tette a brilliáns modellt.
"Tőlem csak ennyi telik, nézze el nekem :)"
Én elnézem, de azért próbáljon meg fejlődni. A proszektúrára azért már felvenném, nagyon szépen meg tudja állapítani, hogy miben halt meg a páciens.