http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/mibol_fizeti_ki_a_kotvenyeseket_az_e_star
próbálják a hitelt úgy beállítani, mintha abból pénz lenne
és ismételgetik a tőketörlesztés a végén hazugságot
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/mibol_fizeti_ki_a_kotvenyeseket_az_e_star
próbálják a hitelt úgy beállítani, mintha abból pénz lenne
és ismételgetik a tőketörlesztés a végén hazugságot
februárban 75K srvközelgő eladásról hantáztak
kíváncsi vagyok hová görgettek
A mérhető forgalmat felmutató kisebbek közül folytatódott az E-Star vesszőfutása. Az alternatív energiacég jegyzése a júniusi mínusz mellett lényegesen javított májusi EBITDA érték ellenére is 7,7 százalékkal zakózott, ezúttal 600 forinton beállítva a historikus mélypontot
beültető ismeri a túlélés titkát, a verzetőség és a bennfentesek meg nem
mi újság EETEK-kel?
a RESZ eszközöket mikor veszi ki?????
Ha nem lépik meg, akkor nem tudtak volna kiszállni és kitömni a kisbüfiket, mert az azonnali bedőlést jelentett volna. Különben is, le kellett játszani a cég átjátszását is.
Tudod, én inkább azon csodálkozom, hogy egy kis cégnél, kft-nél bt-nél ez már egy NAV-nál is kiverné a biztosítékot, itt meg nyílt színen csinálják a süllyesztést és ezt is inkább megmagyarázni akarják, mint kivizsgálni.
szállítók pedig az idők végeztéig várnak
Eon 0.8m EUR stb lejárt
záró 600 atl.
Valaki vette afterban, bár mondjuk a 6k már 1000%-al kecsegtet.. :)
Pannergy is rábaszott.
A nagypolitika oda is odaszart.
- az önkormányzati buli felszámolása a cég felszámolását jelenti, mivel más tevékenysége gyakoralatilag nincs,
- a felszámolás egyben azt jelenti, hogy az összes kinnlévőségére minimum 5-10 évet várhat, mert nem fogják kifizetni a tartozást és perelni kell őket, vagyis 5-10 évre kell a finanszírozást megoldani, ami kizárható,
- és addig nyilvánvalóan veszteséges a működés, osztalékra, vagy növekedésre esély sincs forráshiány miatt,
- az önkormányzatok pedig azt fogják mondani, hogy ezek miatt nem tudnak fűteni.
Önkormányzat Win-Win, E-star bukó-game over.
Pannergynél már készülődnek, friss ágyneműt készítenek, művirágot porolnak, hiszen a régóta várt új bentlakó ma érkezik az A-kat elfekvőjébe.
Beálltam limitre ,oszt most megyek :-)