Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531885 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531876

Jó lenne a gondolatmeneted..., csak ki beszél itt az önkormányzati buli folytatásáról... Teljesen felszámolják az önkormányzati bulit.... nagyon helyesen

Az önkorik ha fűteni akarnak akkor mindenképpen kell pénzt szerezniük, ha az E-star-al folytatnák, ha nem (de az E-kaki nem fog az önkörikkal foglalkozni, ezt Csaba bácsi is megmondta...én legalábbis olvastam). Az önkormányzatok, meg eszközök nélkül nem tudnak fűteni....

#531884 Arsene Lupin Előzmény: #531869

Nem ártana ismerni a vonatkozó irodalmat.

Írja be a gugliba, hogy "csődmodell", illetve "bankruptcy model".

#531876 Előzmény: #531871

Nem tartom kizártnak, hogy:

- kellően alacsony árfolyam mellett maguk az önkormányzatok felvásárolják a céget, hogy annak csődjével leírják az adósságukat,

- azt, hogy valahonnan ÁTMENETILEG pénzhez jutnak, ezzel azonban csak a veszteséges működést lehet meghosszabbítani, hiszen az üzleti modellben a veszteséges önkormányzatok finanszírozásában semmi sem fog változni, ezek az önkormányzatok pedig nem fognak jövőre sem annyi pénzhez jutni, hogy kifizessék az adósságot, vagyis a további működés kizárólag csak még halmozódóbb adóssághegyhez vezethet.

Vagyis szerintem is csak az kizárható, hogy a részvényeseknek bármi jó lenne. Mégpedig azért, amit korábban megfogalmaztak már errefelé: Ha megkapják a hitelt, azért, ha nem, akkor pedig azért.

Bedőlt a piramisjáték, csak vannak, akik még mindig azt hiszik, hogy épülhet tovább.

#531875 Janicroft Előzmény: #531868

LOL, az a baj hogy ez már huszadol...:(

De viccen kívül: van 3,8 mio kp és lesz még bevétel. tehát az októberi kötvény kifizetés rendben lehet. vélemény?

#531871 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531857

Lupin! Hát akkor vegyél egy-két matek órát Ex-től (szívesen korrepetál:-).

Valahogy én látok megoldást októberre, nem is egy van, nem kéne azokat elhallgatni a nagyérdemű előtt... (tudom, tudom akkor fejtsem ki! nem fejtem! számos megoldás teljesen egyértelmű), de az én matekom szerint amúgy is lesz ott pénz . (de majd az élet eldönti kinek lesz igaza)

#531870 Fornit Előzmény: #531864

A keresett kifejezés (kecsegefagyi) egyetlen dokumentumban sem található meg.

Javaslatok:

•Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.

•Próbálkozzon más kulcsszavakkal.

•Próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal.

#531868 rbbj11 Előzmény: #531859

ha lány leszek, lehet sztriptízelek. Ha Mekk Elek leszek, pepegtetve legelgetek.

De nem leszek sem Elek, sem remek, ezért nem érdemes feltételes -> tizedelek.

#531863 Janicroft Előzmény: #531858

Mert nincs nagyon mire. Hol szálljon be az ember? Még ha valaki bízik is abban hogy a problémák megoldódnak, hol szálljon bele? 1300-nál már azt mondtam volna bele kellene rakni pénzt, most meg 600 ft, még jó hogy ráültem a kezemre meg arra a kis pénzre ami megmaradt.

#531860 rbbj11 Előzmény: #531830

az igaz :D

Van, aki szo szerint fagyipénzre gyüjt a tözsdén? :)

Mondjuk akkor már sokkal jobb, amit én csináltam egyetemistaként: megkérdeztem a zöld övezetben, hogy akarnak e rothadt gyümölcsöt szagolni a kertben vagy leszedhetem ingyen? Abból nem csak fagyi volt, hanem ebéd is :)

#531859 Janicroft Előzmény: #531857

Ha most van a cégnek 3,8 mio EUR kp-ja és megkapja a lengyel hitelt, plusz gondolom az elkövetkezendő hónapokban is lesz valamennyi bevétele, akkor matematikailag az kijöhet ebből hogy meg tudják oldani az októberi kötvénykifizetést? Tudom sok a Ha, de hát ilyen világban élünk, míg be nem következik addig minden csak feltételes...

#531855 Dicsák Előzmény: #531849

Tuszok? :-)

Ez alatt azt érted, hogy tuszkolja a papírt lefelé?

Valamiért adja, és ezzel tuszkolja lefelé, az egyszer biztos.