Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Nagyon ismerős volt a 21…

#531668 Fornit

Nagyon ismerős volt a 21St Thomas street, Bristol.

Mintha már olvastam volna..... meg is van:

KEG-topicból:

1961 2012.02.08 19:58 Zotya32 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @macika

macika írta:

hurrá! de ki a palimadár?

lehetséges palimadár:

http://beta.bet.hu/newkibdata/122758/22758_1_ATEM070530.pdf

....az East West Technology LLP. (21 St. Thomas Street, Bristol BS1

6JS, Nagy Britannia) 27.468.968 db részvény megszerzésével 21,71 % befolyásra tesz szert.

Azt kéne tudni kié (volt) az EWT... netán a.... tudjukkié? :)

Re: Palmer pénzmosodája és cégtemetője

#531667 exmnbs1 Előzmény: #531653

"E-Star: sorcsere a tulajdonosoknál, megjöttek a júniusi számok

Közzétette a júniusi működési számait az E-Star. A csoport EBITDA-ja a májusi 294 ezer eurós profitból 54 ezer eurós mínuszba süllyedt a román és a lengyel helyzet miatt. A fűtési szezon végével Romániában és Lengyelországban is mínuszos maradt a pénztermelést jellemző EBITDA. Romániában a két veszteséges projekt leépítése, míg a lengyel működésben a helyi iroda bezárása is támogatta a havi számokat. A működést tekintve aggasztó, hogy néhány magyar önkormányzat tartozása még tovább növekedett.

A cég készpénzállománya a májusi EBITDA feltornázásának ellenére 3,8 millió eurón maradt.

A társaság egyébként azt is bejelentette, hogy Makra József Sandling Enterprises nevű vállalata az ír Martin William Gordon Palmer tulajdonába került. Palmer úr a nyilvános információk szerint több, mint 140 társaságban tölt be vezérigazgatói tisztséget, ezért valószínűleg nem számít szakmai befektetőnek az E-Starban.

A Sandling azért érdekes, mert Makra korábban ezen keresztül rendelkezett 9,92%-os E-Star részvénycsomagja felett. A részvényárfolyam szempontjából most a pénztermelés a legfontosabb katalizátor; ám a tulajdonosi struktúra folyamatos változása, a 2011-es éves jelentés csúszása és az új projektek hiánya továbbra is aggodalomra ad okot.

Forrás: Equilor Elemzés"

Sziasztok! Ezen a héten …

#531657 Nyeretlen_Keteves

Sziasztok! Ezen a héten még szvsz tovább ütik az E-kakit, valakinek még igen sok eladandó rv-je van. (Oszt lehet, hogy teljesen másképp lesz). Mindenesetre péntekre megint készülök egy kis vételre, most duplázok, és veszek 120 darabot.

#531653 exmnbs1 Előzmény: #531648

"c) három hónapnál nem régebbi éves (egyszerűsített éves) beszámolót vagy közbenső mérleget és az adós vezetőjének írásbeli nyilatkozatát arról, hogy az az adós vagyoni helyzetéről valós és megbízható képet ad,

d) az adós vezetőjének nyilatkozatát arról, hogy a c) pont szerinti beszámoló vagy közbenső mérleg elfogadása óta az adós vagyoni helyzetében milyen lényeges változások történtek,

e) ha az adós a gazdasági társaságokról szóló törvényben szabályozott elismert vagy tényleges vállalatcsoport tagja, az ezzel összefüggő szerződéseket,

f) az adós hitelezőinek névsorát, az adós tartozásainak felsorolását, azok esedékességét, valamint azt, hogy az adós mely hitelezői követeléseket ismer el és melyeket vitat, melyek a biztosított [12. § (3) bekezdés] és a nem biztosított hitelezői igények, az adós által vállalt, a számvitelről szóló törvény szerinti függő kötelezettségek, továbbá az adóssal szemben fennálló függő követelések ismertetését,"

#531651 exmnbs1 Előzmény: #531649

nyilván Arsene hibája hogy nem Warren Buffet vagy Soros szállt be

#531649 Dicsák Előzmény: #531646

:-) Figyelek!

Úgy látom tovább folytatódik a támadás, ami hétvégén is folyamatos volt (meg azelőtt).

Na mentem, van jobb dolgom is ettől.

További "munkasikereket"!

#531648 Arsene Lupin Előzmény: #531645

Ha Tök Jenő kötvényessel nem tudnak megállapodni, onnantól csőd van.

Amúgy a hullarablók már kinézték maguknak a cég maradékait.

#531647 exmnbs1 Előzmény: #531640

a megegyezéshez a hitelezői nagyobb fele kéne

és az hogy egy se adja be a felszámolási eljárás kérelmet

#531646 Arsene Lupin Előzmény: #531644

Nem kell leírni, sugárzik a hozzászólásaiból. Ha meg nem hisz benne, akkor miért írja?

#531645 Dicsák Előzmény: #531643

Az ilyen hírre szokott még felezni az árfolyam, hogy aztán megnyugodjanak a kedélyek és duplázzon, triplázzon egyet :)

Egyébként ennél a részvénynél egy ilyen hírre nem az lenne a reakció, hogy felezés, hanem egyből dupla, tripla. (Arra a részére gondolok, hogy megállapodnak a kötvényesekkel egy átütemezésről. A csődvédelemnél, persze felezne.)

#531644 Dicsák Előzmény: #531641

Lupin, hol írtam én le a hinni, hiszek, stb. szavakat hozzászólásomban?

Nem gondolod, hogy az ilyen hozzászólásaid miatt b.szatatnak?

#531640 Dicsák Előzmény: #531638

Sőt még csődvédelmet is kérhet, sőt megegyezhet a kötvényesekkel más kondíciókban is. Főleg, ha van olyan kötvényes, aki részvényes is :)

#531638 Dicsák Előzmény: #531633

Még ez is visszajöhet, szóval nem szabad teljesen leírni, sőt egy igazi speka meglátja itt a lehetőséget (persze most még kva nagy a kockázat), és ugrásra készen áll.

Véleményem szerint simán lehet 4-5x-özni ezzel, ha megoldódik a finanszírozási probléma, és elmúlnak a félelmek. Belépni meg be lehet majd, csak extrém esetben lenne ez felső limitre téve napokig.

#531636 Arsene Lupin Előzmény: #531634

Tőlem lehet bárki más véleményem, de ne ez én b*sztatásomon keresztül fejtse ki nézeteit.

#531634 Dicsák Előzmény: #531632

Végigfutottam a hétvégi termést, azt kell mondjam, hogy a lefelé irányt várók, ismét mindent elsöprő erővel nyomták le a felfelé iránynak csak szikrányi esélyt is adó fórumtársakat.

Nem értem mire ez a fanatizmus, hogyha valaki más véleményen van, mint "a csődbe megy", az vak, hülye, liba, és egyből letámadják...

Az tény, hogy nagyot kell virítania most a cégnek, hogy ne a legrosszabb verzió legyen, de azért ne vakozzuk, hülyézzük, libázzuk már le azokat, akik más véleményen vannak.