5. Pár hónap múlva jövök ide legközelebb , mikor is nekem lesz majd igazam.
5. Pár hónap múlva jövök ide legközelebb , mikor is nekem lesz majd igazam.
egyébként is nagyon "hihető" a történet
beszállt pár hónapja a számvitel tanár és elégedett ATL-en, máris Soós neki önti ki az infóit és pont most ebben a történelmi pillanatban csatasorba áll a cég oldalára
Szorgalmasan olvas minket.
megmondta hogy számvitel tanár
aztán a mérlegekbe pedig elfelejtett bele nézni)))))))
Átnéztem a múlt éjszakai PF termést:
"Te egy pesszimista, a szar se elég büdös típusú ember lehetsz a több száz hozzászólásod alapján, amit olvastam :)
vgabba"
"Bennfentestől volt alkalmam informálódni (három hete), és kérdeztem a véleményét. Azt mondta, hogy nem szabad adni a rv-t, mert ugyan úgy tűnik, hogy nagy baj van kívülről, de valójában nincs... Én inkább neki hinnék, mint Neked Ex, de ez legyen az én bajom, ha lenullázom magam a naívságom miatt...
vgabba"
"Bukik a határidős ügyleten...?Csökken az árfolyam... Csökken az árfolyam...? Megint bukunk.. Mindegy, min... Hopp, megint csökkent az árfolyam... Ha a kicsik nem szartak volna be, és nem dobálták volna el, akkor a határidős ügyleteken sem mínusz 2-300 millió a minusz, hanem ugyanennyi mondjuk a plusz, és minnyá duplán számolhatjuk akkor az eredménykülönbséget...
vgabba"
Na, ez vajon kinek a stílusa?
1. Ellenfelem pesszimista sz*r ember.
2. Marhára bennfentes vagyok.
3. A besz*ró kicsik miatt likvidáltak.
4. Erről a ... szekvenciáról meg nem tudok leszokni.
Istók uccse, nem tudom kitalálni. Edelényi lehet vajon?
lesz-e közel 56% képviseltetve
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/brit_befekteto_az_e-starban.170127.html
ahhoz képest milyen zuhik vannak a kg csak 43,9%
Igazan semmi. Csinald nyugodtan tovabb!
"majd meglátjuk a pf tulaj ábra milyen szinten realizálódik"
Itt mire gondolsz? Lemaradtam valamiről?
neked meg mi közöd a napirendemhez?
a mérleg dugdosásnak van egy mellékszála, a kgy-n nem kell addig sem pakkbemutatót tartani
majd meglátjuk a pf tulaj ábra milyen szinten realizálódik
Na jo, de ezert fennlenni hajnal 2-ig, aztan meg fel 7-kor onnan folytatni...
Mondjad neki akkor, az elemzesek melle odateszi az e-mail cimet is.
mikor egy lefelé vágtató cégnél megjelenik egy új tulaj arról ki szokott derülni egy s más
pl nincs pénze Cogenco-genyában vagy úgy emelt tőkét hogy nem is fizeti be
egy percen belül bejött a 141 db directorság ami bűzlött rendesen
Engem atverhetnel akar, de magadat.
én a halat jobban szeretem
mindjárt kapásom lesz )))
Csabikák mindig lesznek. Libák még inkább.
Aki abból a chartból felpattanást olvasott, annak sürgősen fel kell keresnie szemorvosát. A libákat amúgy Egon egy-két napig terelgetni tudja.
En meg arra leszek kivancsi, hogy veled mi lesz, ha kedvenc Csabikad vegleg megbukik? Depresszio? Elvonasi tunetek? Azt latom, hogy ex mar aludni sem tud, neki se lenne konnyu ilyen balhek nelkul.
Mi az elkepzelesed, amit szeretnel, ha beigazolodna? Nem gondolnam, hogy Egon akkora hal, hogy be kellett volna barmibe avatni. Elemezget, ahogy tanitottak neki.
A lényeg: Csabika megint sumák volt. A vevő személye fontos info. Nem mindegy, hogy BoA, Buffet, Templeton, lengyel alap, vagy csak egy elfekvő.