Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Palmer pénzmosodája és cégtemetője

#531514 Lxrose Előzmény: #531482

Arrol mar tudtunk, hogy Marka eladta a ceget, a "bejelentett adasvetel" szerintem arra vonatkozott. Hulyek lennenek leirni, hogy mi mar tudjuk egy hete, hogy ki a vevo, csak nem mondtuk meg.

#531510 Kissherceg Előzmény: #531495

pedig illene, ha befektetőről van szó... Lehet makra nem adja nevét az adáshoz...

Re: nincs cím

#531506 exmnbs1 Előzmény: #531481

a lényeg benne van, szerintük sem folyósítottak és ha folyósítottak volna az sem a kv-esnek menne

a kp állomány pedig nem nőtt

#531504 exmnbs1 Előzmény: #531482

tpt rájuk nem vonatkozik? már delegáltak is tegnap egy új felbeszélőt pf-re telefonos infoval))))))

Re: E-Star vétel

#531501 taresz Előzmény: #531500

Arra keresem a választ, hogy mi késztet Benneteket hígításra. Eddig nem találtam......

#531500 Kiss Zoltán Előzmény: #531489

Én is vettem néhányat 680 körül,fel is akartam rakni egy pendrive-ra ,hogy egész este, végre a pluszos papírjaimat lesegesem!:(

Re: Flash report

#531498 macika Előzmény: #531469

ez egy parkoltató cég, nyilván idővel passzolja tovább, valakinek, vagy vissza az előző tulajnak

- vagy másnak

- pl lézernek azt le is van tudva az adósság ))))

#531495 Arsene Lupin Előzmény: #531484

Azt nem szokták nyilvánosságra hozni.

Én arra vagyok kíváncsi, hogy az Egon által úgy nagy hitelen megjósolt, de két nap alatt behalt feltámadás vajon a hír ismeretében történt-e.

#531490 Grizzly Géza Előzmény: #531489

Engem szerintem az apacsok még kínzócölöphöz sem kötöznének,az túl egyszerű lenne. Adnának egy laptopot és kereskedésre kényszerítenének :)

A legszörnyűbb,hogy nem is kell kényszeríteni,magamtól is megy!

De ez már stockholm-szindróma,némi mazo beütéssel,kb mint a Balatonon stockyt olvasgatni :))

Na hali,m1ek a strandra,hátha rajoskodik egy-két tetovált fuxos rézbőrű,majd beléjük kötök,hogy egy picit még jobb legyen :)

Jó hétvégét mindenkinek! XD

#531489 Grizzly Géza Előzmény: #531485

Cső! én is nyaralok,de kiccsávó alszik,így elloptam a laptopot.

TDT-re szokott tilalom lenni ilyen kiélezett helyzetben,mert akkor kétséges az eladás zárásnál ha limitre tolják és befigyel egy nagy pakk...

Sima vételre tőkeáttét nélkül? Be volt baszva a broki. Örülj neki vsz,én a héten higítottam,hát megint nincs pluszos pakkom :(

E-Star vétel

#531485 Ronin_

Bocs, hogy csak most reagálok, de nyaralok közben.

Az Unicredithez telefonon akartam beadni vételi megbízást és ekkor közölték, hogy nem lehet náluk

jelenleg E-Start venni. Ezek után írtam, hogy nem lehet venni.

Ez 5 perccel azelőtt volt, hogy beírtam.

Az okát majd megkérdem.

Nem próbáltam neten keresztül.

#531482 Arsene Lupin Előzmény: #531473

"Az E-Star bejelentette, hogy a társasághoz eljuttatott tájékoztatás alapján a Sandling Enterprises Limited a július 6-án bejelentett adásvétel következtében Martin William Gordon Palmer által ellenőrzött társaságnak minősül. "

Ezek szerint egy héttel korábban bejelentették, de az E-Star csak most hozta nyilvánosságra. Nem tudom, de sejtem, hogy miért tartott egy hétig.

Ha most egy józan speki ránéz az elmúlt hét chartjára, tapasztalhatja, hogy miként is reagáltak a bennfentesek. Úgyhogy nagy örömködés hétfőn se várható.

#531481 Dicsák Előzmény: #531479

A Pf milyen jóindulatú a lengyel hitellel:

"Az eredmények várhatóan nem keltenek majd különösebb hullámokat a részvény piacán, hiszen azok a vállalat korábbi jelzéseinek megfelelő utat járnak be. Elsősorban a készpénzsor most az érdekes, amiben viszont a nyári hónapok EBITDA vesztesége miatt elsősorban az önkormányzati kintlévőségek behajtása hozhatna nagyobb emelkedést amellett persze, hogy a 3,8 millió eurós számban a lengyel hitel még nem szerepel (bár annak jelentős részét várhatóan elkölti majd a vállalat)."

#531480 rbbj11 Előzmény: #531479

auditált gyj nélkül ezek semmit nem érnek. Kb. olyan, mintha egy ÁNTSZ ellenőrzésen megbukott élelmiszerbolt a zöld, romlott húsára havonta kirakná, hogy ez már friss áru.

És közben mélyen hallgatna róla, hogy az ÁNTSZ hamarosan bevonja a működési engedélyét.

#531478 nemértem Előzmény: #531473

Soha nem hittem volna, hogy létezik valami is, ami a naivan jóindulatú bizalmát megingatja .

És tessék, mintha kételkedne...

#531475 Dicsák Előzmény: #531473

Szörnyű, hogy az összes milliárdossal van valami gond! Egyáltalán ismerünk olyat, akin nem lehet fogást találni?