Arrol mar tudtunk, hogy Marka eladta a ceget, a "bejelentett adasvetel" szerintem arra vonatkozott. Hulyek lennenek leirni, hogy mi mar tudjuk egy hete, hogy ki a vevo, csak nem mondtuk meg.
Arrol mar tudtunk, hogy Marka eladta a ceget, a "bejelentett adasvetel" szerintem arra vonatkozott. Hulyek lennenek leirni, hogy mi mar tudjuk egy hete, hogy ki a vevo, csak nem mondtuk meg.
pedig illene, ha befektetőről van szó... Lehet makra nem adja nevét az adáshoz...
a lényeg benne van, szerintük sem folyósítottak és ha folyósítottak volna az sem a kv-esnek menne
a kp állomány pedig nem nőtt
tpt rájuk nem vonatkozik? már delegáltak is tegnap egy új felbeszélőt pf-re telefonos infoval))))))
Arra keresem a választ, hogy mi késztet Benneteket hígításra. Eddig nem találtam......
Én is vettem néhányat 680 körül,fel is akartam rakni egy pendrive-ra ,hogy egész este, végre a pluszos papírjaimat lesegesem!:(
ez egy parkoltató cég, nyilván idővel passzolja tovább, valakinek, vagy vissza az előző tulajnak
- vagy másnak
- pl lézernek azt le is van tudva az adósság ))))
Azt nem szokták nyilvánosságra hozni.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy az Egon által úgy nagy hitelen megjósolt, de két nap alatt behalt feltámadás vajon a hír ismeretében történt-e.
Engem szerintem az apacsok még kínzócölöphöz sem kötöznének,az túl egyszerű lenne. Adnának egy laptopot és kereskedésre kényszerítenének :)
A legszörnyűbb,hogy nem is kell kényszeríteni,magamtól is megy!
De ez már stockholm-szindróma,némi mazo beütéssel,kb mint a Balatonon stockyt olvasgatni :))
Na hali,m1ek a strandra,hátha rajoskodik egy-két tetovált fuxos rézbőrű,majd beléjük kötök,hogy egy picit még jobb legyen :)
Jó hétvégét mindenkinek! XD
Cső! én is nyaralok,de kiccsávó alszik,így elloptam a laptopot.
TDT-re szokott tilalom lenni ilyen kiélezett helyzetben,mert akkor kétséges az eladás zárásnál ha limitre tolják és befigyel egy nagy pakk...
Sima vételre tőkeáttét nélkül? Be volt baszva a broki. Örülj neki vsz,én a héten higítottam,hát megint nincs pluszos pakkom :(
Bocs, hogy csak most reagálok, de nyaralok közben.
Az Unicredithez telefonon akartam beadni vételi megbízást és ekkor közölték, hogy nem lehet náluk
jelenleg E-Start venni. Ezek után írtam, hogy nem lehet venni.
Ez 5 perccel azelőtt volt, hogy beírtam.
Az okát majd megkérdem.
Nem próbáltam neten keresztül.
azt se tudni, hogy mennyiért vette át..
"Az E-Star bejelentette, hogy a társasághoz eljuttatott tájékoztatás alapján a Sandling Enterprises Limited a július 6-án bejelentett adásvétel következtében Martin William Gordon Palmer által ellenőrzött társaságnak minősül. "
Ezek szerint egy héttel korábban bejelentették, de az E-Star csak most hozta nyilvánosságra. Nem tudom, de sejtem, hogy miért tartott egy hétig.
Ha most egy józan speki ránéz az elmúlt hét chartjára, tapasztalhatja, hogy miként is reagáltak a bennfentesek. Úgyhogy nagy örömködés hétfőn se várható.
A Pf milyen jóindulatú a lengyel hitellel:
"Az eredmények várhatóan nem keltenek majd különösebb hullámokat a részvény piacán, hiszen azok a vállalat korábbi jelzéseinek megfelelő utat járnak be. Elsősorban a készpénzsor most az érdekes, amiben viszont a nyári hónapok EBITDA vesztesége miatt elsősorban az önkormányzati kintlévőségek behajtása hozhatna nagyobb emelkedést amellett persze, hogy a 3,8 millió eurós számban a lengyel hitel még nem szerepel (bár annak jelentős részét várhatóan elkölti majd a vállalat)."
auditált gyj nélkül ezek semmit nem érnek. Kb. olyan, mintha egy ÁNTSZ ellenőrzésen megbukott élelmiszerbolt a zöld, romlott húsára havonta kirakná, hogy ez már friss áru.
És közben mélyen hallgatna róla, hogy az ÁNTSZ hamarosan bevonja a működési engedélyét.
Soha nem hittem volna, hogy létezik valami is, ami a naivan jóindulatú bizalmát megingatja .
És tessék, mintha kételkedne...
"Csak az első dollármilliómról ne kérdezzenek"
J.D Rockefeller