Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

már megint itt vannak a …

#531426 Nyeretlen_Keteves

már megint itt vannak a klónok csatázni?

a műsor délelőtt egész jó volt, de amint telik-múlik az idő és egyre aktuálisabb a Flash Report, annál jobban támadnak

:-) Most meg mintha Te vettél volna fel támadó pozicíót, tisztára mint E-star kutyám.

Na megyek meg is sétáltatom...

Re: nincs cím

#531424 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531418

Már lefordítottam Neked az "elfogyott a pénz elfogyott a türelem" jelentését,de látom feleslegesen törtem magam. Szerinted 0-nak kéne lennii a kp állománynak? (gratulálok)

Egyébként nem egyezik meg a kp!! ha jól emlékszem 100K-val több volt, de ez nem biztos)

Lesz itt haszon télire :-)

#531419 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531416

:-) Milyen szorgalmas gyerek ez a Csabika.(dolgozik ez, nem nyaral) Kp is van (a riport szerint persze)

Viszont, hitelről, egyébről, egy szó sincs. (bár ennek a riportnak nem is az a rendeltetése).

#531418 exmnbs1 Előzmény: #531416

a májusi módosításnak nem hiszek érdekes módon a június az eredeti májushoz hasonlít csak még kisebb az EBITDA

a hitel lehívásról egy büdös szó sincs

az "elfogyott" kp pedig megegyezik júniussal

röhej a köbön

a RESZről hosszú rizsa, mi van a többi vevővel?

viszont az eszközvételről is kuss van

#531416 nemértem Előzmény: #531408

Ez gyönyörű volt! 15 perc múlva arcra esni! Most törni kell a fejecskét, mi lesz a belekötés tárgya.

#531415 zeeh_ Előzmény: #531392

Nem ragadtam be, ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy az 5500-on vett nagy pakkot nem sokkal utána kiszórtam nyerőben, mert meló miatt nem tudtam kereskedési időben figyelni. Talán a sors akarta, hogy így legyen, de nem bánom. Pocsék érzés lenne 5500-as bekker árral azt figyelni, hogy most épp 650. :-/

Re: Flash report

#531414 Sly-- Előzmény: #531413

Az E-Star Alternatív Nyrt. ezúton értesíti Tisztelt Befektetőit, hogy a Társasághoz eljuttatott tájékoztatás alapján a Sandling Enterprises Limited a július 6-án bejelentett adásvétel következtében Martin William Gordon Palmer által ellenőrzött társaságnak minősül.

A tranzakció következtében Martin William Gordon Palmer közvetett és közvetlen részesedése a Társaságban 9,92%-ra nőtt.

#531412 nemértem Előzmény: #531406

Tudás: relatív a modell ereje, 2014 után kiderül majd a legzseniálisabb , mai kormánykegyenc cégekről hogy a válságkezelésük a kockázatkezeléssel karöltve röhejessé válik.

Szorgalom: ezt nem tudhatjuk, lehetett így is , ám kétségkívül valószínű, hogy túlzó mértékben rábízott sok mindent a " négerekre" . Fiatal ember, könnyen jött a siker, megszédült. Nem erény, de nem is természetellenes torzulás.

Most arról a Flash Repor…

#531411 Nyeretlen_Keteves

Most arról a Flash Reportról beszéltek, aminek senki nem hisz? Akkor miért várnák a szállítók?

Egyébként 15.-e a határidő, hol van az még.... lehet, hogy szabin van Csabika, vagy nem lesz kedve pepecselni, és most elmarad. Legalább nem kell majd fikázni ( bár az igaz, hogy ok az volna rá, az utolsó kettőből kiindulva).

#531408 exmnbs1 Előzmény: #531407

péntek 13-án mit is titkol Soós Csaba?

és miért is nem vagyok meglepve hogy sunnyog

#531407 exmnbs1 Előzmény: #531402

már megint itt vannak a klónok csatázni?

a műsor délelőtt egész jó volt, de amint telik-múlik az idő és egyre aktuálisabb a Flash Report, annál jobban támadnak

#531406 Arsene Lupin Előzmény: #531403

"Tudás , szorgalom, szerencse."

Tudás: az üzlet modell egy tákolmány volt, kockázatkezelés nulla, válságkezelés nulla.

Szorgalom: annyira lesz*rta a napi munkát, hogy Ákoskára bízta a kócerájt. Az meg...

Szerencse: az valóban nem volt. Pedig még csak most jönnek a csúnya dolgok.