Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#531242 Lxrose Előzmény: #531239

10000 lakossal nem akkora nagy város. (Gondolom, nem a területre gondoltál.) Igaz, ez nagyobb probléma:

"Gazdasága [szerkesztés]

Heves gazdasági szempontból igen elmaradott térsége Magyarországnak. Magas a munkanélküliség. A helyiek jelentős része kénytelen ingázni. A város elsődleges megélhetési forrása továbbra is a mezőgazdaság...

A városban a rendszerváltás előtt gépgyártás folyt. Ez mára szinte teljesen megszűnt. Helyét részben a könnyűipar vette át, ám nagyrészt üresen állnak a korábbi termelőegységek. A fejlett mezőgazdaság ellenére az élelmiszeripar csak kisvállalkozások formájában van jelen, messze alulmarad a szükségleteknek."

#531239 Előzmény: #531238

86 millának egy akkora városnál mint Heves, meg sem szabadna látszania sem pro, sem kntra.

#531238 Lxrose Előzmény: #531236

De azért az ír kötvényeken elszenvedett 86 milliós buktáért valakit nem kellene felelősségre vonni?

#531237 Lxrose Előzmény: #531233

Tegnap úgy nézett ki, hogy minuszba zár, aztán zárásra betettek 19000 darabot vételre és +1 Ft lett.

Még van rá pénzük, hogy az aktuális piaci kínálat mellett tartani tudják az árat. Ha egy alap kezdene el kiszállni, akkor már lehet, hogy baj lenne. Ott már a kezdetektől (amióta az alaptevékenységük a geotermia) csak hype volt a papír körül, bár igaz, hogy a korábbi tevékenység miatt tele vannak pénzzel. Aki mondjuk befektetni akar, már volt ideje megunni azt is.

Sajnálom Heves városát,m…

#531236 Kiss Zoltán

Sajnálom Heves városát,mivel adósságrendezést kell kérniük.Ők nem tehetik meg mint más,hogy

több 10 milliárdos tartozásuk mellé még újabb több 10 milliárdos értékben kv-et boccsásanak ki.:(

#531232 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531229

Semmit, csak töprengek, de nem érdemes túlbonyolítani a történetet... Hogy veszek-e még valaha E-kakit még azt sem tudom.(ma biztos nem, hacsak valami csoda nem történik)

#531223 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531217

A végeredmény úgy is az lesz, hogy a klónok jól elvannak egymással stb, meg a megerősítés..... bár ez már tegnap is nagyon gyenge volt. Egyébként egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a céget meg akarják szerezni, SCS-t offolnák, (hogy mi célból? mindenki döntse el magában), de a vége még az is lehet, hogy se csőd, se fűtés ..bár széllel szemben nem tanácsos ugye (de azért ez a verzió nagyon tetszene!)

#531217 Lxrose Előzmény: #531215

Köszi szépen, de nincs gond! Szerencsére magam is tisztában vagyok a saját értelmi képességeimmel. Lupin próbálkozhat, gondolom, 10 percig gondolkodott azon, hogy hogyan vágjon vissza, végül így sikerült.

#531214 Lxrose Előzmény: #531208

Ha az első mondatot komolyan írtad volna, akkor aligha tudnád pontosan megitélni, hogy én mennyire vagyok észkombájn. Inkább az önirónia mögé menekülsz, mint hogy beismerd, átlagos gondolkodási képességgel rendelkezel, de a visszavágás nagyon stílusos volt, el kell ismerni! :-)