Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531182 Lxrose Előzmény: #531175

Művezetőt azért hoztam a képbe, mert ő, mint hozzáértő is a magas árak szószólója volt, nem kellett hozzá felbeszélő, hogy a papír annyit érjen, amennyit ért. A cég működése 2007-2010 között elég meggyőző volt ahhoz, hogy a papír emelkedjen.

Meg persze azért írtam a felbeszélés gondolatot hozzá, hogy ne lehessen azzal érvelni, hogy ő is hülyítette a népet biztos.

#531181 treff Előzmény: #531168

Eljött az RFV-től, ennyire emlékszem, mert ment a zuglói kezelős pozícióba.

#531179 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531173

Remélem is, hogy jobboldalisággal nem is fog vádolni senki(a többit lekakilom, de ezekkel az idiótákkal, akik jelenleg kormányozzák az országot, na azért azokkal ne házasítsanak össze, egyébként hozzáteszem, hogy azok sem jobboldaliak, azt sem tudják mit jelent, szélkakaskák, ennyi, oszt jó napot)

#531178 Lxrose Előzmény: #531173

Arsennek ezt hiába írod. Az ő logikája szerint ha minden háromszög piros és minden kör is piros, akkor minden kör egyben háromszög is.

#531176 Dicsák Előzmény: #531160

Amit én találtam, és sikerült összegyűjtenem (kva sokat kellett visszaolvasni persze) az elmúlt időszakban:

Az Ede nevű úr SCS világi cimborája, volt RFV Felügyelőbizottsági tag, kvázi bennfentes. Az eszközkezelő pénzét is benyomták RFV részvénybe. Fórumokon tevékenykedett, "bennfentes infókat" szivárogtatott ki, volt amelyik valós volt, volt amelyik csak arra volt jó, hogy a lejtmenetben jelentős befektetői csoporttal (100k feletti db rv) megtartassa és vetesse a rv-t.

Ezek a történések személyre visszakereshetően "dokumentáltak" fórumokon, e-mail-ekben, a cég közzétételeiben, stb. Ha Hatósági ügy lesz a vége, akkor a Hatóság simán megtalálja a hálózat tagjait IP címek, egyebek alapján.

#531175 treff Előzmény: #531169

Igen, tény, mindenütt magas célárak voltak ráadásul.

Művezetőt nem tudom, miért hoztad be ebbe a történetbe, ő szóba se került, mint felbeszélő, csupán elemezte a csártokat és okosan kapitulált.

Egy igazi felbeszélő volt, akit már említettünk.

#531174 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531169

Találtam én is a neten 20k és magasabb célárakat (és lehetséges még az is, hogy a cég akkori killátásai, illetve valszeg kamu kommunikációjának köszönhetően, nem is volt teljesen alaptalan az a célár..)

#531173 nemértem Előzmény: #531167

Szenvtelen , iszonyú céltudatos, és szinte szélsőségesen jobboldali volt. Ennek a három tulajdonságnak a Te írásaidban a nyomát sem lehet felfedezni. A mondat szerkesztésbeli különbségek is szembetűnők.

Egyébként mondja már meg…

#531171 Nyeretlen_Keteves

Egyébként mondja már meg nekem valaki, hogy ki adja az E-kakit (azt láttam nyaralás alatt, hogy valaki, valakik, 1500 darabbal szórakoztak..pár napig (ráadásul ezen egyének megtallálhatók itt a fórumon!) A nagyok(relatíve ugye) adják?? (azt talán kommunikálni kellene), aki 10k vette az itt eladja? (na ne már). Amit vettem 780 körül azt sem adom (mondjuk nem tétel), ha lemegy 10 forintra akkor sem... Vagy csak a napizók szórakoznak? Baromira nem tud senki semmit... Lassan a Magyar önkorik tartozásának feléért (vagy max a teljes tartozásáért), megszerezhető a cég...(ilyen-olyan módon ugye..)

#531169 Lxrose Előzmény: #531154

Nem tudom, kinek, hogy befolyásolta Ede vagy más a döntését, de bárhol, bármilyen szakmai elemzést olvastál a cégről, sehol sem volt 7-8000 Ft-nál alacsonyabb célár. Művezető már akkor 13000-et számolt, amikor megkapta a cég a 3 román szerződést, pedig ő értett hozzá és nem volt hülyegyerek. Aztán 8000 körül adott el, vagyis jóval a célára teljesülése előtt, ami nem arra utal, hogy felbeszélő lett volna, hanem inkább arra, hogy megváltozott a véleménye, olyan dolog történt, amire ő sem számított.

Innentől kezdve teljesen szubjektív a történet.

#531167 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531156

Az az F.P gyerek nálam sokkal cizelláltabb volt (mondom ezt úgy, hogy láttam vagy 3-4 belinkelt hózzászólását), ja én meg baromira nem foglalkozok a chartokkal (bár lehet hogy ő sem foglakozott, az eredményességéből kiindulva ugye..)

#531163 treff Előzmény: #531160

nem neked akart lenni címezve, amikor elkezdem írni, automatikusan az utolsó kommenthez fűztem.

a zuglói dolog csak másod volt nála, RFV-s volt egyébként.

#531161 Lxrose Előzmény: #531086

Remélem, Woody Allen nem ír ide, mert őt is "leklónozod". :-) Nézz már körül, hogy hány humorista él az önirónia eszközével! De te legalább érted az iróniát.