Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531124 rbbj11 Előzmény: #531051

sztem csak az egyik Ede, vagy lehet, hogy egyik sem, csak a két láncos kutyája. Ha jól emlékszem, eredetileg 3 láncos kutya volt.

#531120 rbbj11 Előzmény: #531039

ha ilyenek alapján kéne ítélkezni, akkor e-start szigorúan most is venni kéne, mert jó (volt) a díszpintyfelhozatala.

De értem én, hogy egy e-staros elbukott embernek savanyú a szőlő.

#531119 rbbj11 Előzmény: #531034

ez valóban csak vélemény. A tény, hogy a finanszírozás oldaláról sokkal kevésbé kockázatos, és leszámítva a synergon kamikázét a pénzügyi helyzete sokkal jobb, no és a kinnlévőség is kisebb, barátibb viszonyt ápol az önkormányzatokkal is, nem bolond, hogy nekirontson egy lézersugárnak...

Re: FSZÁF

#531107 exmnbs1 Előzmény: #531104

Hybridben is ez a story jött elő, kaptak rv-t OTC-n és közölték hogy 800 felett adhatják

FSZÁF

#531104 Arsene Lupin

PF-ről:

"Mert Soós kétezernél újra mozgósított akit tudott.

Így lett dupla cumi a tuti."

Rényit ilyenért már fogták meg. Ha Csabika sokat ugrál, el fogják kapni a t*két, mert hosszú a listája a sumákságoknak, hát még a klónoztatás.

Jó gyerek lehetett ez a …

#531092 Nyeretlen_Keteves

Jó gyerek lehetett ez a Formerplayer, isten nyugosztalja, majd lassan követem én is...

#531091 exmnbs1 Előzmény: #531089

hát igen hűségesküt tettek neki mikor onnan lépett hogy vele tartanak és oda többet nem írkálnak

aztán mégis

Na ránéztem a pf-re még …

#531089 Nyeretlen_Keteves

Na ránéztem a pf-re még jó, hogy onnan nem ismerek senkit, persze Ex két fronton nyomja..