A gyomrosokat már érzem :)
A gyomrosokat már érzem :)
Na azzé :-)
Egyébként már úgy is unom mára, úgy is igazam lesz (Lupin stílus), bár azt még nem tudom miben ésmikor, de riszálom így is úgy is, meg már érzem Lupin-en a fáradságot, bár abban a korban már ez is szép teljesítmény, na éljenek a fülkeforradalmárok, oszt jó éjszakát, a holnapi 600-as viszontlátásra...
A baj az, hogy sokakat behülyített, és betámadta a lebeszélőket.
nincs papírja úgy tudom
nem neked írtam, hanem általánosságban. Kinek nem inge, ne vegye magára :)
Szerinted én klónozok, már megint nem lesz igazad.... IP címet megtudod lesni, vagy segítsek?
pf-en utolsó bejegyzés szerint former brutal bukóban van
Ja ez az Ede az Istók Ede, na arra rákerestem múltkor(mert Ex is Edézet), de nem maradt meg róla semmi...
nahh ne klónozzunk már, mert unalmas. Szidják egymást és a részvényt natúr, nem kell a körítés :)))
nem emlékszem hogy beszélt volna róla
pannergy meg otp néha
és az estmédiát kedvelte? (leánykori nevén econet, meg ki tudja már mi volt még) . Na az egy jó cég, Lupin biztos kedveli, ott aztán van érték teremtés...
A megszólított klón pozitív megerősítéssel visszacsatolódik a megszólító klónhoz. Rég trükk.
Csak vigyázni kell, nehogy szerepcsere legyen, aztán lebuknak, mint Istók Ede.
Úgy érzem Lupin, Te már túl vagy a csúcson, pedig ott elegáns abbahagyni. (a Te időd leáldozott , unortodox gondolkodásra van itt szükség. (de hát nagy tanító mesteredtől ezt már biztos tudod, csak nem bírod követni) .
Akkor mind a ketten Edék vagyunk. Megoldódott nekem is a problémám. Ennek örülök, mert így nyugodtan tudok aludni.
És holnap is nyugodt napom lesz, ha holnap is az maradok aki most lettem.
na akkor valamit éreztem, de kalap nélkül az öreg... Olyan, mint adolf bajusz nélkül..