emlékszünk formerra aki túl nagy lelkesedés után jelentette hogy kipucolta a rv-t
emlékszünk formerra aki túl nagy lelkesedés után jelentette hogy kipucolta a rv-t
ott előre bejelentették hogy pályáztak és megalapították a céget is hozzá.
akárcsak Zilahra
Zilahra volt ralli
Olyan sokat hangoztatod ezt a "nem figyeltem", "nem tudom", "akkor még nem", hogy gyanús.
A Marosvásárhelyi történetnél még meg is értem (bár akkor baromira nem figyeltem az E-kakira), sz@r is lett a buli :-)
Na! hagyjuk már a közhelyeket... Például arra a hírre is egyből dobtad volna gondolom, ha mondjuk bejelentik, Joe bácsi ad az E-kainak 100 Mrd-ot..
a devizabuli közismert évek óta, "annyit ér az ember amije van" és a kis Lázár mint jó party
anno marosvásárhelyi nyerésre is esett 8K-ról 7 közelébe
Egyébként teljesen jól tette hogy megfingatta azt a senkiházit. Ki az Lázár Jani?? Egy drága öltönybe bujtatott tuskó (ennyi,nem több). Az elfogyott a pénzt, meg arra értette szerintem, hogy arra nincs tovább pénze a cégnek, hogy ők finanszírozzák, hogy Janinak ne képződjön vastagabb jégréteg a fenekén...(Szerinted biztosan tovább kellett volna ingyen szolgáltatniuk, na az aztán a jó üzlet). Janika sem számított rá,hogy vele bárki kikezdhet, hát tévedett, de hát neki sem ez volt az utolsó.. Két év múlva meg majd elmondhatja, hogyan jutatta csődbe a városát!! (devizabulik,stb, jobb helyeken a műanyag lakat is rározsdásodna...)
Egyébként a szerződéskötésre miért esett? miért nem tömtek még egy kicsit? igény lett volna rá szerintem...
"pedig Lupin azt mondta, hogy ott fog toporogni"
Ott is toporgott volna, ha közben Csabika nem dönt úgy egy csendes vasárnap délután, hogy megf*ingatja Lézer Janit. Az elfogyott a pénz dumával implicite beismerte a csődhelyzetet.
Azt már addig is tudtuk, hogy Csabikának valójában f*ngja sincs, hogy milyen egy igazi üzleti modell, azt, hogy is egy egy baromi setét sumákkirály, de hogy ennyire buta, az még számomra is reveláció volt.
lehetőség szerint 22-ig le akarta hívni az interjú szerint, pénteken ment Lupin szint alá
2012-06-18 1919.0 1800.0 1845.0 12795823 6889
2012-06-19 1850.0 1820.0 1850.0 1412965 766
most hogy mondod lehet hogy volt a zuhanás előtt 2 tétel de egy percen belül zuhant úgy rémlik
és a következő hét hétfőn, kedden hogy alakult ??
Igazad van ex 1998 azért mégsem kétezer :-))
Na de evvel nincs mindenki így, attól függetlenül, hogy személy szerint nem vesztek rajta reményeim szerint, az azért felbosszant, ha szándékosan sokakat átb@sznak a palánkon... és annak hangot is fogok adni... télapó a közgyülésen.. ha egyáltalán kimernek állni a nagyérdemű elé,de én még látok itt némi esélyt, valami nagyon büzlik, a hitelen kivül...