igen, nekem is ez a gyanúm. :)
pl ha 10HUF-ról van a papírja akkor igenis lehetséges
Nekem is, de lehet olyan, mint az egyik topiktárs. Longol, de az eséssel is tud nyerni. Szívesen megtanulnám a trükkjét.
Oszt kinek a klónjai??? Ja meg felbeszélők! (szerintem én baromira nem beszélek fel semmit) Egy dolog viszont biztos, én többet kerestem az E-kaki-val mint Te!! (mert Te bizony valszeg csúnyát bukhattál vele.) Viszont, hogy tovább szomorkodj, én még fogok is keresni vele (ha az isten, és a párt is úgy akarja)
Nembuksz? Te én vagyok?
Be bizony, van egy pár száz úgy 780-ról. De én már ezen nem bukhatók, hacsak nem bírok magammal oszt 400 veszek egy kevéskét...
Ha az önkormányzatok fizetnének az igénybe vett szolgáltatásért mondjuk idén azért szépet mehetne vsz főleg ha még fokozódik a para addig.
Jó lenne vmi infó arról mi is lesz a nagy nemzeti nem ortodox vizsgálati jegyzőkönyvben a végső konklúzió , mondjuk a bejelentése előtt 2 héttel. :)
már, hogy én vagyok a nembuksz is?? hááát rád sem lehet mondani azt a holtig tanulás dumát...
melyik 23.-a,melyik 23.-a...na ez az , ez olyan mint a június 30.-a, az is van minden évben... igaz én hónapot sem írtam.