Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#530587 Arsene Lupin Előzmény: #530581

Nem tudom, miért áltatja magát. Vegye már észre, hogy csúnyán át lett b*szva.

Mercedes áron Önre dumáltak egy lerobbant Trabantot, ami most fék nélkül gurul a szakadék felé. Ebből a szituból a büdös életben nem fog már Mercedest kihozni.

Szerintem fogja a bólogató kutyát, és hagyja a francba az egészet. Pár hét múlva már az sem lesz meg.

#530581 Pyxis Előzmény: #530555

Már rég beárazódtak! :D

Az elkövetkező 3 hónap kritikus lesz?! , ha túljutunk rajta akkor jók vagyunk :D

#530555 zeeh_ Előzmény: #530516

Ez könnyen meglehet, így sincs sok kedvem hozzá. Nagyon rejtegetnek valamit, valószínűleg a "sz@ros palacsintákat", ahogy Ön szokta mondani.

Re: Jó is a fecsegés

#530552 exmnbs1 Előzmény: #530547

nem egy egyszerű helyzet, "elfogyott a pénz, elfogyott a türelem"

közben pedig eszközvásárlást eszközölnének (érdekes lenne tudni az utóbbira adtak-e valamiféle garanciát és mi is a határideje)

a szállítók pedig várják a pénzüket

#530549 Arsene Lupin Előzmény: #530531

"777 Ft-nél pont 0 hírértéke van"

Nem hírértéke, hanem üzenetértéke van. Lófej az ágyban, selyemzsinór, kiszúrt gumi, betört ablak, a csatár befenyítése a második percben, stb.

Ha nem érti, ne tőzsdézzen. Ha süket, ne járjon hangversenyre, mert csak kalimpál a karmester.

#530548 exmnbs1 Előzmény: #530547

a várakozásokat a kötelező illetve saját maguk állította határidők triggerelik

#530547 nemértem Előzmény: #530546

Amennyiben ezt a Dörmögő Dömötör megfogalmazást iróniának szántad, ám legyen. Igen.

#530546 exmnbs1 Előzmény: #530543

szerinted ott csücsül már a számlájukon és azon merengenek mire is költsék el?

#530543 nemértem Előzmény: #530541

Az a hitel már rég ténykérdés, ami nem eldöntött, hogy vajon az eredeti szándék szerint használják é fel. Ez nyilván nap mint nap változhat ebben a forrongó helyzetben.

#530541 exmnbs1 Előzmény: #530538

egyszer közölték hogy meglett de valahogy a folyósítási hír egyre csak késik

#530538 nemértem Előzmény: #530534

Mondanám újra, 777 magyar forint a papír. Mi a jó fészkes nyavalyát lehet azokon az okokon csámcsogni, ami miatt ennyi?! Példának okáért a a " hol a hitel" című kérdést naponta többen leírják, de csak minimum 5 hónapja . Micsoda izgalom....

#530521 nemértem Előzmény: #530515

Szerény véleményem szerint Önnek, kedves Vitriol úr, akkor kéne legközelebb megszólalnia, mikor 1978x leírt jóslása szerint a " gyémántokat kiszervezték" . Akkor én leszek az első, aki elismeri, hogy Ön ezt már rég megmondta. Ellenkező esetben remélem Ön is tudni fogja mit kíván a Fair play.

Addig meg elviselhetetlen mértékben kisszerű ugyanazon újra meg újra meg újra kéjelegni.

#530516 Arsene Lupin Előzmény: #530508

"először is tiszta képet kellene kapni a cégről"

Na, ha megkapja tiszta képet, el is megy a kedve attól, hogy belevegyen.

#530515 Arsene Lupin Előzmény: #530512

Még hogy semmi sem történt? Behalt egy chartisták, főleg Egon által gerjesztett felhúzási kísérlet. A végén demonstratív módon a két nappal ezelőtti záróra kötötték le. Jelentése nagyjából annyi, mint a lófejé az ágyban. Most pár napra kifújt a lelkesedés, pihegnek a tömött libák. Majd 700 körül megint kitömetik magukat.

#530514 exmnbs1 Előzmény: #530512

bizony nem

nem jött meg sem az évers jelentés, tobb mint 2 hó késésben

hol a lengyel hitel? gondolom nem a számlájukon