Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Egon

#530214 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530205

Ex! Ez már lerágott csont...(bár az összeg pár hete még kevesebb volt)

Ha nem nyitja meg a gázcsapot akkor mi van? Befagy sokak feneke oszt jó napot!

Amíg nem fizet az önkormányzat (meg a lakosság), úgysem kap egy vasat sem az E.on.(én sem adnék). Aztán jöhet a pereskedés.. 1000 évig

E-star-nak is jár egy csomó pénz a Magyar önkoriktól(is)l! Oszt megkapja? Pedig járni jár, csak nem jut!

Tudom tudom, most jön hogy az E.on érdekérvényesítő képessége.... (akkor mit rimánkodnak, érvényesítsék érdekeiket...)

#530213 exmnbs1 Előzmény: #530210

"55. §170 (1) A nyilvánosan forgalomba hozott értékpapír kibocsátója rendkívüli tájékoztatás keretében haladéktalanul, de legkésőbb egy munkanapon belül tájékoztatja a nyilvánosságot minden, az értékpapír értékét vagy hozamát, illetve a kibocsátó megítélését közvetlenül vagy közvetve érintő információról. A kibocsátó a közzététellel egyidejűleg köteles a Felügyeletet tájékoztatni."

#530212 Kissherceg Előzmény: #530177

ezt Én is leírtam, szerintem olvasott és kapcsolt... :) Egyébként napos RSI olyan alacsony ahonnét pattant eddig minden alkalommal.

#530209 exmnbs1 Előzmény: #530203

"Az E-On képviselői biztosak abban, hogy az eladósodott E-Star megtalálja majd a megfelelő megoldást a pénzösszeg kifizetésére, az általa felvállalt kötelességeknek megfelelően."

#530203 exmnbs1 Előzmény: #530201

"Az E-On Gáz Románia vállalat kijelentette, az E-Star Mureş Energy marosvásárhelyi hőszolgáltató 5,4 millió lejt is meghaladó adósságot halomozott fel, ezért csakis akkor engedi meg a gázcsapokat, amikor a hőszolgáltató a teljes tartozását törleszteni fogja.

Mint ismert, a gázszolgáltató június közepén szüntette meg a gáz szolgáltatását a E-Star által 2010-ben átvett 15 marosvásárhelyi kazánházban.

Az E-On képviselői biztosak abban, hogy az eladósodott E-Star megtalálja majd a megfelelő megoldást a pénzösszeg kifizetésére, az általa felvállalt kötelességeknek megfelelően."

Na már nekem is remeg a …

#530200 Nyeretlen_Keteves

Na már nekem is remeg a kezem, oszt mindent kétszer küldök el. Tényleg! Hol van Lupin?

#530198 exmnbs1 Előzmény: #530194

b) a kibocsátó által közzétett tájékoztatás alapján, hogy megváltozott azoknak a részvényeknek a mennyisége, amelyekhez a kibocsátó létesítő okiratának rendelkezése alapján szavazati jog kapcsolódik.

(2) Az (1) bekezdés szerinti tájékoztatási kötelezettséget a saját részvények esetén a kibocsátónak kell teljesítenie.

(3) Az (1) bekezdés szerinti bejelentési mértékek a következők: öt, tíz, tizenöt, húsz, huszonöt, harminc, harmincöt, negyven, negyvenöt, ötven, hetvenöt, nyolcvan, nyolcvanöt, kilencven, kilencvenegy, kilencvenkettő, kilencvenhárom, kilencvennégy, kilencvenöt, kilencvenhat, kilencvenhét, kilencvennyolc és kilencvenkilenc százalék.

#530195 nemértem Előzmény: #530191

Ez kettő. Időt nyernek, az három. Beáll valaki mögé, az négy, Beáll valaki "elé" ,vezércsere, ez eddig már öt.

#530194 exmnbs1 Előzmény: #530192

"(1) A nyilvánosan működő részvénytársaság részvényese vagy a szavazati jog birtokosa (e § alkalmazásában a továbbiakban: részvényes) haladéktalanul, de legkésőbb 2 naptári napon belül tájékoztatja a kibocsátót és a Felügyeletet, ha a közvetlenül és közvetve birtokolt, szavazati jogot biztosító részvényének és szavazati jogának aránya eléri, meghaladja a (3) bekezdésben meghatározott mértéket vagy az alá csökken. Első napnak azt a napot követő nap számít, amelyen a részvényes tudomást szerzett vagy az adott helyzetben általában elvárható gondossággal eljárva tudomást kellett volna szereznie

a) a szavazati jogot biztosító részvény megszerzéséről, eladásáról és a szavazati jog gyakorlásának lehetőségéről, megszűnéséről, függetlenül attól, hogy ez mely napon következik be, vagy"