valaki sok ésszel..(vagy szándékosan) átírta a címet és a vitainditó hozzászólást eltüntette ..nem harapom az ilyet..
valaki sok ésszel..(vagy szándékosan) átírta a címet és a vitainditó hozzászólást eltüntette ..nem harapom az ilyet..
Jó kérdés: Én a topic végigolvasása után se jöttem rá, hogy miről is van szó? :o
"felhívom a figyelmet dolgokra..és érvelek mellette...amikor már nem tudnak mit felhozni akkor letiltanak.."
mint _AT_ -t :-) úgy tűnik a stocky a renitensek gyűjtőhelye. Így ennek szellemében, lehet ezen szoba indítója sem lesz letiltva, hisz az már egyeduralkodásnak tűnne. Apropó, moderált már ki
valakit a Házmester?
"volt ott egy főkolompos annak szava volt szent..feltétel nélkül el kellett volna fogadni amit mond.."
Hol nincs így...kormányzatoknál is megfigyelhető ez, nincs ebben semmi rendkívüli..
:)..jaaa azéé???
dehogy..érvelés nélküli kötözködést nem igen látsz tőlem sztem..
felhívom a figyelmet dolgokra..és érvelek mellette...amikor már nem tudnak mit felhozni akkor letiltanak..néha talán provokatívan újfajta gondolkodást próbálok kicsikarni..
nem szeretem a meleg akolos hangulatot ahol fényesre nyalják egyást..és mindenki édi-bédi..a csúcsom tán egy kanadai magyaros fórum volt..azt hiszem 2nap alatt kitiltottak :)..(újra regisztráltam..megváltoztam a lehetőségekhez képest ..utána 2 hét után reppentem, )volt ott egy főkolompos annak szava volt szent..feltétel nélkül el kellett volna fogadni amit mond..
:) hadd mondja szegény legény..ha benne marad szétpukkad..nem tudom mit írt vagy tényleg ki lett e moderálva.. engem kb fél év alatt kitiltanak a fórumokról..stocky az első hely ahova már évek óta írok..
Még szerencse, hogy nem fejtette ki bővebben:D
Remélem mihamarabb kimoderálják!