Csak összegyűjtjük, hogy miért kell felmennie a nyüvesnek:)
Csak összegyűjtjük, hogy miért kell felmennie a nyüvesnek:)
Azt azért tudnod kell, hogy a hatit én is inkább shortolni szoktam.
A német részvényeket longolom általában.
Kellett mar nekunk longosoknak is egy kis csont :D
Engem meglepett, bar kvaalacsony volt egesz nap a forgalom nalunk. Meg olyan szintek kozeleben voltunk, ahol mar necces elengedni. Talan technikai alapon tortent csak. Vagy akiknel a penz van, mar tudjak, mit mond este az Oreg. Megmondom ferfiasan, fogalmam sincs mi all az "agaskodas" mogott.
Ráadásként EURUSD fel-, EURHUF lemegy:)
Igen, én is úgy látom, hogy kicsit váratlan volt a felágaskodás megint.
Hehe, egyertelmu :D Persze a zarast meg varjuk meg, de mintha par perce csapasra megjavult volna a hangulat, megyunk fel, USA is, nemetek is. Mar ott vagyunk ahol reggel, es ha ilyen lesz a hangulat, a penteknek koszonhetoen, es annak, hogy a mai nap a statisztikak alapjan egy szep visszatesztnek tunjon, meg meghuzzak majd. Jovo heten meg havi meg negyedeves zaras, szoval legyen ok az oromkodesre. Hajra hajra. Zuz ez a csonak, hasitja a vizet :D
Átviszem jövő hétre. Minden megy szépen fel. Akkor minek adjam el nullában, nem igaz?
Egesz napot a forint es az OTP erre adott mozgasa hatarozza meg. Most hogy erosodik a forint, lo fel az OTP. Hati is. Minden mas szinte valtozatlan egesz nap.
Az adat rossz lett, de: "A csökkenő kereslet ellenére az értékesítések mediánára 8,8 százalékkal (233,7 ezer dollárra) emelkedett, ami az elmúlt 14 hónapban a legnagyobb emelkedésnek számít."
most látom hogy USA lakás adat rossz lett...szerintem lesz még esés..csak kérdés mikor.
este megint Börni bácsi beszél ? mi a fenét akar már megint ? tegnap nem beszélte kis magát ? :D
Remelem is. Zarasig es azon tul is. 13000 mar ellenallas odakinn, szoval arrol szepen pattanjon, es akkor fel. No, zaras utan benezek.
én pindurka bizonytalanságot érzek a rángások mögött,nincs meg az az átható erő ami eddig,ha 1390et törné s&p és alázárna akkor a köv hét is a morzsolódásról szólhatna, ha pattanik róla ,akár mehet is tovább a buli. nagy pánikesés nincs, de a tegnapi után ma kiscsit komolyabb pozitív korrekciót is várhattunk volna,meglátjuk mit jelent ez :) az egy ami tuti hogy bármi lehet :)