Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#492947 BudFox Előzmény: #492934

Hmm...délután munkaerőpiaci adat, biztos hogy megmozgatja a piacot.

rosszabb adatot várnak.

plusz beszél egy ürge a FED -től és este Börni bácsi is...te jó ég , már megint mire készülnek ezek a barmok ?

Börni bácsira mindig 20 pontot szokott emelkedni a piac....mert olyan beszédet adnak a kezébe amitől annyit tud menni a piac...a realitás az nem számít. :D

#492943 BudFox Előzmény: #492892

Igen, ez az a tegnapi SP -ről a grafikonod, nagyon jó, ha igy marad akkor lefelé nyakvonalra esünk.

#492940 BigRabbit Előzmény: #492939

Deja vu erzesem van. Bar legutobb idejekoran kiugrottatok, miutan kijelentetted, tul sokan vagyunk a csonakban ahhoz, hogy jol haladjon. Mintegy felaldoztad magad a csoportert - a jo ugyert (kesobb csak en maradtam a csonakban :) es vegen szepen zarult a long, csakugy siklott a gyorsnaszad. No, lassuk, mit hoz a masodik felvonas.

#492929 Fornit Előzmény: #492866

Én meg 520 körül adtam még rá a 700-as kt miatt. Majdnem az alja :)

Mindenesetre még biztonságban vagyok. :)

#492924 Hathor Előzmény: #492892

Igen az utolsó emelkedés 61.8as korrekciós szintje volt 18820on, erre jól emlékeztem, valamint a sáv alja 18800, amit a napokban mutattam, amire Euroman is írt, hogy köszöni.

Ugye akkor is felrajzoltam ezt az elliottot. Most a belső 1234pontok nem érdekesek hova jönnek ki. Engem 0-5-C érdekel.

http://postimage.org/image/o9pebmspn/full/

#492912 Hathor Előzmény: #492906

Hati egy új grafikonrajzolóval, most gyors képpel.

Ez egy Bux határidős CFD termék, de amint nézem a mozgás azonos, csak a spread nagyobb így alacsonyabb értéket mutat, mint a sima határidős termék.

Mindegy, csak szemléltetem, hogy a fekete trendvonalat törte le nálam.

Felfele piros áttörése fel adna belépőt kb. Lefele 19400letörése, majd 19200, utána végső 19K.

Előtte meg mindent leírtam eddig múlt héttől.

http://postimage.org/image/jygvgqi3n/full/

#492892 Hathor Előzmény: #492866

Bud pajti.

Túl sok mindent kellene mondanom, így nagyon bele sem kezedek, több képet kéne mutatnom. ,-)

Bux elérte azt a céláramat, amit múlt héten lentről felfele menet megtippeltem, hogy majd hol tetőzik 19450nél, és onnan 18800ig jöhet le jobb vállra.

Most ugrik a maki a vízbe.

Nálam letört hati egy trendvonalat.

Herceg képén is kint van ez a trendvonal, ezt nem kell megmutatnom.

S&P 4órás dupla topom meg itt volt egy órája kb. ekkor készítettem ezt a képemet ,-)

http://postimage.org/image/8c441mvs1/full/

Buxban azt hiszem ide tettem 18820ra az utolsó emelkedés 61.8as korrekciós szintjét is, de ma nem nyitottam meg a bux grafimat, fejben követem a dolgokat emlékezetből.

#492883 Frontin Előzmény: #492878

Rájuk férne már bizony. Sajnos mennem kell, nem szeretem itthagyni a placcot mikor pörgés van végre. Ez van...

#492878 Talasz Előzmény: #492869

+ az időtényező....mert úgy számoltam,hogy a pénteki mélyponton lehetne venni rövidre /2,5 nap/....max 3 napig, ahol kiderülhet a szándék.....szerintem usa korrekció elindult 1340 körüli célárral

#492877 Frontin Előzmény: #492869

Pontosabban én most egy megnyúlt hármas lehetőségét látom, abban csináljuk szvsz 3/4-et, és 3/5 vihet le minket a korábban számított szintre. Ott egy kis megálló/visszapatt, majd tovább le 5. körben. Vagy egy megnyúlt hármas után fordulunk, és folytatódik az emelkedés. Szvsz ennek kisebb az esélye, bár ha úgy alakul a helyzet, azonnal nyitok (bármilyen meglepő) akár longot is. Nap végéig sok minden kiderül..

#492872 Waszeitung Előzmény: #492866

Bud nagy csodát ne várj,Otin kívül mást nem bántanak...de gondolom azt is mindjárt megpattintják..

#492870 Waszeitung Előzmény: #492866

Bud nagy csodát ne várj,Otin kívül mást nem bántanak...de gondolom azt is mindjárt megpattintják..

#492869 Frontin Előzmény: #492849

Így is jó, én mondjuk feljebb tettem az alsó szárat, így éket kaptam. Az alsó szárat törtük elég nagy slunggal, így szvsz lesz még benne mindenképpen egy 5. is lefelé, ami az általad is említett szintig lehozhatja kb. Meglátjuk, részemről shortok zárva és kivárás.