el se hiszem mekkora mákom van ma is...16.680 -ra álltam ráadni, és teljesült is a tetején...
tegnap is a legtetején sikerült ráadni...igy szaporodik a pénz _:)
Ha USA igy marad, akkor ma megnézzük a nyakvonalat lefele, nemde ?
el se hiszem mekkora mákom van ma is...16.680 -ra álltam ráadni, és teljesült is a tetején...
tegnap is a legtetején sikerült ráadni...igy szaporodik a pénz _:)
Ha USA igy marad, akkor ma megnézzük a nyakvonalat lefele, nemde ?
En meg nagyon keveset vettem, 19550 kornyeken. Csak hogy kerek legyen a konti szam :D Szerintem 19450-500 ala nem esunk mar. Es akkor johet a felfele irany. Ez a terv. (Alom :D ha ugy tetszik)
Én most ezt a v.barnával jelzett éken belüli mozgást figyelem. Ezen alakzaton belül jöhet talán még egy 5. kör lefelé kb. úgy 800 környékére, majd onnan v.mennyi korrekció szvsz mindenképpen kijár. Közben már lejjebb is kerültünk mire beírtam.
http://kepfeltoltes.hu/120322/BUX30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hati rövidtávú csökkenő trendcsatorna alja ma 19420-450 körül van,ahol egy rést is betölthetnénk.....
Azért némi oldalazás/emelkedés után ma még megnézheti a bux esetleg a 800 környékét.
Én is azt nézem hogy Rg nem mozdul,Molly támaszközelben,Otit csapkodják csak...ebből a kinti esésből megint nem sikerül kivenni a részünket.
eddig tartott.. usa mukanélküli sztm jó lesz.. meg réssel mentünk le..nem hinném egyben leesünk..
Részemről elkezdtem shortokat zárogatni, pusztán tech alapon rövidre
700 ig volt visszateszt...daxot szépen fejberúgták seperc alatt!
mindent igy találjak el mint ezt a German Manufactura adatot és az erre adott reakciót
Köszi Bud, Ibiza.
Nem volt kötés nyitóban? ez durva.
S&P 4órás dupla topom is halad az ívben le..
19490es ár nagyjából valós hatiban?
na akkor most egy gyenge német PMI, bevernek mindent mint a százasszöget,HUF gyengül,hati -350 ,bux 19k alatt..... :)
........és akkor holnap a visszatesztbe beleadnám a második pakkot is
befejezted ? :DD
csakis lefele tud esni :-))) kivéve amikor nem...
befejezted ? :DD
csakis lefele tud esni :-))) kivéve amikor nem...
most 19639 nem volt kötés nyitóban, ezen a remek spekulatív tőzsdén :D
szerintem short.
Opété micsinál?