Javíthatatlan :D Jó ez a 150 pontos sáv...
Javíthatatlan :D Jó ez a 150 pontos sáv...
A mindenuket ezeknek. Most talalkoznak vagy nem talalkoznak? Hat olyan hogy lehet, hogy Fellegi azt mondja, talalkozunk, majd az IMF azt mondja, nem talalkozunk. Hat jo hogy esunk. Nem bonyolult ezt eldonteni. Van az a telefon, felveszem, tarcsazok, Hali, talalkozhatunk? Ha asszondja Igen, akkor mikor? stb kerdesek kovetkeznek, ha asszondja nem, akkor nem talalkoznak. Nekem egyertelmunek tunik. Azt az idohuzasos mindenet az egyiknek, nyomulos kenyszerhelyzetre jatszos mindenet a masiknak.
csak érdekesség.. 12órakkor jött iMF cáfolat..nem találtam korábbi hírt..a chart nem akkor kezdett elreppenni...
a tisztánlátók...
erste certi 10x-es..
nem akarok offolni de sajnaösszefügg hatival..és a tisztánlátók módszereit is csodálatosan illusztrálja.
szerintem is Forint gyengülni fog, és a hati short is jó most...
mekkora tőkeáttétet lehet nyomni devizában ? és te mekkorával nyomod ?
devizában nem vagyok otthon..
elég nagy pozim van eurhuf longban.. ha pozítív infó jött volna imf tárgyalásra.. és még hatit is shortolom az kemény szopacs lenne..inkább eladtam otp-t és várok..310eur felett belongolom hatit.. és veszek otp-t ha 3k körül van
Már jártunk itt tegnap is,hatit érhetné vmi :D
Az a véleményem hogy minket most az IMF tárgyalások fognak mozgatni a hetekben....ha USA is nagyot esik akkor lehet hogy bejön Egon 17.500 -as jóslata a Bux -ra.
tegnap, tegnapelőtt lehetett volna piaci áron shortolgatni...aztán kialakul ilyenkor egy jó átlagár..
én igy szoktam.... ha esik akkor jó :_)
dehogy..jókat rajzolsz..meg szépeket..
amit mondtál az pont az..amit én szoktam mondani a TA-ról..vagy felmegy vagy le.. mindig mondom csak utólag látod melyik volt a helyes.. semmi több..
emlékeim szerint 20100nál felfelé vártad..TA szerint igazad is van..ezért mondtam a fordulókhoz be kellene írni a gazdasági eseményeket..én onnan shortoltam volna.. 250es stoppal..ott fordítottam volna longra..kb
Miért mit kéne csinálni.
Az ívet ráhúztam a jelenre is. nulla perctől ki van rajzolva a dupla top.
Előtte Kis kettős topnak célárat is adtam. Mi kell még? nyakvonalat is felrajzoltam..
Mindig a kritikád wazze. Tévedni meg egy chartom sem téved régóta
Hey, grat. Bejott a reggeli elemzesed. OTP 3900 alatt, MOL szepet esett. Hatirol nem is beszelve, az elmult 2 nap. Nem szep az ossz kep.
Igen, na most mar nem olyan mosolygos az arcom. Nem hittem volna nap elejen hogy atviszi ma a 19700at, 19400 a kov?
18800 a következő támasz 19e törése estén?