"Egyértelmű: Ha letöri a sárga nyakvonalat le, ha kiviszi a dupla tetőt, akkor fel."
:) igen...
"Egyértelmű: Ha letöri a sárga nyakvonalat le, ha kiviszi a dupla tetőt, akkor fel."
:) igen...
Hogy miért nem csinál magának kistestvért a USA ................
Forninak irtam, mert a Molrol beszelt, de jogos, meg nem is ide valo egyebkent a beirasom. Egyebkent Molt.
Jogos, szep lenne. Meg a listadbol ne hagyd ki az angolokat, meg az elemzohazakat :D
De mit? :D
Azt azért nem hiszem hogy egyhuzamban fog ez az esés végbemenni, és nem is örülnék neki. Legyen mozgás minden irányban, mindenki kapjon esélyt, longos is, shortos is. Szopjanak csak a brokicégek ne csak a kicsik, had legyen egyszer nekünk is jó. Idealista marha... :-)
Mol csak visszaszállingózik arra az árszintre ahol a múlt hét előtti 3 hetet töltötte.
Rg-vel van megmnetve eddig a 19 ezres bux...bevágják ezt gondolom,ha már ennyire nem megy a felfelé.
Benne van. Sztem hamarosan kiderul, erogyujtes e, vagy benez egy istenes korrekcio. No megyek, majd este visszanezek.
ment válasz..
SP futures meredeken lefelé.
hát nemtudom...nem tűnik most valami erősnek a világpiac...lehet megpihen, és a longosok is eladásra kényszerülnek.
Igazad volt. Bar 19000 kornyeken megallhatna MOL baratunk. OTP 3900korul lesz, most hogy 50 alatt vagyunk. Ha nyugat es USA nem indul meg, akkor az nem lenne jo hir longoskent. Korabban azt hittem, hogy a 20000 felett maradunk. Nem igy tortent.
Bux 220,hati 100 pontot mozgott...
Még az 500 is szép lenne...:)