Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Mint kezdő, tájékozatlan…

#482652 ZedRox

Mint kezdő, tájékozatlan robotos, hadd kérdezzek egy dolgot. Biztos van itt olyan, aki tud erre higgadt, érthető magyarázatot adni?! :-)

Miért nem működhet hosszabb távon jól egy robot? Ha józan paraszti ésszel végigondolom, hogy sokszor -mindig?- indikátori jelzésekre (bekövetkezik? igen-nem) építenek fel egy stratégiát, akkor a piacon akármi is van, mindig adatokkal rendelkező kimutatás-halmazzal (=gyertya) állunk szemben, amiknél valami vagy bekövetkezik, vagy nem. Mi az a tényleges komoly változás, ami miatt becsődöl egy robot?

Valószínűleg én azt nem értem (és talán sokan mások sem), hogy pontosan mire épül, mi alapján "dönt" a robot. Mert ugye ebből lehet megérteni azt is, hogy miért veszít, esetenként irreálisan sokat is.

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Nevéhez méltón járt el v…

#482648 ZedRox

Nevéhez méltón járt el velünk ez a robot... :-@ :-( :-I

Irbenis

#482429 Puyol5

Akit érint: Ma kaptam egy üzenetet, miszerint a Tadawul felszólítását a POA visszavonására, NE teljesítse senki, mert ezzel elismeri, hogy a felelősség kizárólag az Irbenist terheli. Még ha elégett is a pénz, ennyit igazán megtehetünk. Ezt egyébként valaki már néhány napja felhozta itt.

törölve

#482409 HZ-FX Előzmény: #482265

Most én kérdezem: Hát téged meg ki kérdezett???

Csak úgy árad belőled a durva rosszindulat. Áruld el, hogy mi a bajod magaddal? Az, hogy nem vagy sikeres forex trader, vagy elbuktad azt a pár milliót is ami volt???

Mert szerintem csak emiatt lehetsz ilyen frusztrált... vagy mert kicsi a ricsi...

Nagyokos! Leírom részletesebben, hogyan lehet a 100 ezerre kivenni az 500 ezret a körül-belül 1,2 milliós tőkénél egy Loss MAM-nál:

1.hónap:

Cégtőke: 100 e

Ügyfelek: 500 e

összesen: 600 e

Profit: 33 %

Cég tőke: 133 e + 82,5 e (ügyfelek nyeresége utáni performance fee) = 215,5 e

Ügyfelek: 582,5 e

Összesen: 798 e (kerekítve legyen: 800 e)

2.hónap:

Cégtőke: 215,5 e

Ügyfelek: 582,5 e

összesen: 800 e

Profit: 50 %

Cég tőke: 323,25 e + 145,62 e (ügyfelek nyeresége utáni performance fee) = 468,87 e

Ügyfelek: 728,12 e

Összesen: 1197 e (kerekítve legyen: 1,2 millió)

3.hónap:

Cégtőke: 468,87 e

Ügyfelek: 728,12 e

összesen: 1,2 millió

Profit: 10 % (mert már nem nagyon van mit lezárni pluszban)

Cég tőke: 515,75 e + 36,40 e (ügyfelek nyeresége utáni performance fee) = 552,15 e

Ügyfelek: 764,53 e

Összesen: 1,31 millió (kerekítve legyen: 1,3 millió)

Tovább nem részletezem. Ebből is látszik, hogy te mennyit értesz a forex kereskedéshez, a kiszolgáló rendszerekhez, a brókerekhez és a gyűjtőszámlákhoz. Leginkább semennyit, csak a szád nagy...

Az Apolloról pedig annyit, hogy bármikor bármit kérdeztem tőlük emailben, azonnal vagy egy napon belül válaszoltak, te pedig azt, hogy nem írtak vissza neked: bekamuztad!!! Mert te egy ilyen kamuzós ember vagy, igaz? Úgyhogy jobb lesz, ha ezt befejezed!!!

Re: nincs cím

#482265 RapidFX Előzmény: #482158

Már megint egy jó nagy baromságot írtál.

Ha a tulajnak van a MAM-ban 100e és az ügyfelek beraktak 500e-t és ez megduplázódik akkor a tulajnak csak a 100e duplázódott meg!

Azaz ő maximum 200e-t vehet ki nem 5-600e-t mert az ügyfelek pénzéhez nem fér hozzá csak a sajátjához! LPOA= Limited Power Of Attorney = azaz korlátozott meghatalmazás.

Nem vehet ki a számlakezelő csak úgy 5-600e- mert neki kell a pénz.

Csak a saját tőkéjén megtermelt hasznot veheti ki.

A sok reklámozás helyett inkább tanulnál meg dolgokat a forexről és akkor talán majd egyszer hiteles leszel az emberek szemében.

Ja a Cyber detektívekkel meg inkább azt nyomozd ki végre miért kell ennek a csuda Apollo-nak offshore háttér?

Meg amiket írnak a weblapjukon, hogy nagy befektetési társaságoknak meg bankoknak dolgoznak na annak van-e valóság alapja?

Mert én megkérdeztem tőlük, hogy mégis kinek dolgoznak?

3-szor küldtem el a levelet 2 hét alatt, de még válaszra sem méltattak!

#482158 HZ-FX Előzmény: #482124

Kelvin! Én itt kettő dologra gondoltam:

Az egyik, hogy az Apollo Money Maker kezeli a kockázatot és védi az ügyfelek tőkéjét. Inkább eldob egy kötéscsoportot -3%-kal, minthogy elérje a lebegő a tőkevédelmi zárás szintjét. És a két nap alatt már vissza is hozta egy részét.

A másik, hogy tényleg el kell felejteni azokat a MAM-okat (Loss allokációs MAM), ahol nem látod a nyitott tradeket és a lebegőt, mert itt az ügyfelek tőkéjével védik a tulajdonosok a saját tőkéjüket. Pl.:

Ha a tulajnak van a MAM-ban 100e, a tagoknak meg 500e dollár, az összesen 600e. Ha egy hedge statégiával csak a pozitív tradeket zárod, akkor kb. 3 hónap alatt megduplázod a tőkét, tehát lesz 1.2 millió dollár, de a lebegő már meghaladja az 50%-ot. Mit teszel, mint tulajdonos?

Kiveszed a szabad tőkét!!! Az 5-600e dollárt és lelépsz! Ez itt a bibi... Hogy nem biztonságos az ügyfélnek!!! Az Apollo Money Maker egy korrekt MAM-ot használ, ott ilyen nem fordulhat elő, mert minden kötést láthatsz és a lebegőt is. Teljesen biztonságos az ügyfélnek!

Sziasztok! IRBENIS LTD-…

#482128 ZedRox

Sziasztok!

IRBENIS LTD-nek köszönhetően károsult vagyok most én is, és többen az ismerőseim közül is. Elég sok pénzzel... :-I Hiába dobálóznak itt sokan, hogy mohók meg hülyék vagyunk, nem erről van szó. Valószínű nem azok az igazi mohó emberek, akik párezer dollárral szeretnének párszázat keresni?! Bizalomra épült az egész, amiért ismerősöknek, b a r á t o k n a k elhittük, hogy rendben van/lesz a dolog. Senki nem annyira hülye, hogy ne tudná, roboton akár el is lehet veszíteni a pénzt, és nem lehet frankón megfogni egy szép, meleg helyen tanyázó céget. De nem lehet mindenki elég profi és tapasztalt, amikor belevág egy ilyenbe.

Ami döbbenetes, hogy mindenki félrebeszél, gyanús az infó áramlása, és mind a két fél sumákul áll a dologhoz. Az IRBENIS nem tájékoztat élesben, a TADAWUL nyilvánosan köpköd és "kiadja" a szerződött partnerét. Egészen konkrétan etikátlannak és amatőrnek titulálja őt az általa választott pénzkezelési módszer miatt (amire amúgy ő, mint bróker ad lehetőséget). Ki itt az igazán etikátlan??

Persze ilyenkor a barátoktól is nehezen jön az infó, mindenki kínosan kussol. A saját pénz is fáj, a közvetített ismerősöké talán mégjobban. Szégyenteljes szituáció, amiben senki sem lehet eléggé hibás, ugyanis ez közös pác. Ilyen értelemben mindenki mohó ezen a világon, aki igazi munka nélkül akar pénzhez és előnyökhöz jutni...

Most mégis azt gondolom, hogy amennyiben semmilyen pénzvisszatérítés, kompenzáció nem történik, érdemes lesz kicsit a sarkunkra állni, összefogni, és belekiabálni egy kis ilyen kínosan megszerzett tudást ebbe a piacba, ezek közé az emberek közé. Kitálalni, neveket kimondani, akiket még nem ismerünk, azoknak utánajárni. Ki ismeri az IRBENIS tulajdonosát? Na, a végére kell járni. Ha semmi nem lesz a pénzünkből, akkor segítsünk, hogy ezek az emberek és közvetítőcskék többé ne lehessenek jelen, és ne károsítsanak meg minket.

Nem hiszem, hogy ez elsődlegesen a "tőzsde" problémája. A pénzre lehet vigyázni is, óvatosabb, kevésbé kockázatos módon. Nem feltétlenül kell bedönteni, lelépni vele. Le is lehet állni, lehet hagyni kivenni, ha nem megy tovább már "bruti" módon... Ne fogjuk a robotra, azt is mi idomítjuk...

Szívesen összefognék én is és még sokan azokkal, akik itt most vesztesnek néznek ki!

Üdv: ZR

#482124 kelvin Előzmény: #482117

Azért legyél már korrekt, hogy tedd hozzá, hogy volt egy nagy buktája a héten, ami kb -3%!

De már egyszer szóltam, hogy nem reklámozz itt. Úgy tudom csináltál saját topikot, ott bármit megtehetsz!

Azért nem hiszem el, hogy elvileg komolya felnőtt embereknek nem elég egyszer elmagyarázni szépen a játékszabályokat. Mindig elviszik más irányba a topikot.

Hangsúlyozom a cég az hogy megbeszéljünk dolgokat és nem az hogy másoknak ajánljuk a különböző rendszereket, főleg nem az, hogy egymást piszkáljuk. Arra meg főleg nem kíváncsi senki, hogy ki mekkora király.

Ha erre vágytok mindenkinek adott a lehetőség egy saját topik létrehozására.

Elnézést, akinek nem inge ne vegye magára!

#482118 Fornit Előzmény: #482107

A kérdés felevője lehet nem tudta hogy a blog írója az indulás óta elért százalékot közli, nem a heti változást.

Jan 30-án +11,96% volt neki most +8,82 tehát a Feb neki is negatív lett, mint gondolom mindenkinek akinek ilyen számlája van.

#482117 HZ-FX Előzmény: #482107

Csak tájékoztatásként, ha már egyszer a forex robotokról és a cégekről beszélünk az Apollo Money Makernek jelen pillanatban nincsen nyitott kötése és így a lebegő is nulla, amit bárki láthat, aki használja. Ezért reklámozom:

https://www.apollomoneymaker.com/

http://www.mt4i.com/users/apollo-money-maker

http://www.apollomoneymaker.webs.com/

http://apollomoneymaker.blog.hu/

Ezeken az oldalakon lehet tájékozódni, ha valaki megbízható és korrekt céget keres!

#482113 Platina Előzmény: #482106

ez már régen nem a szakmaiságról szól, de nyugodtan moderálj ki, különböző szájhősök topikja lett sajnos - elnézésedet kérem!!! Emberi butaság, ostobaság, irigység, pökhendiség...ha valaki valamit annyira tudhat, miért arra van szüksége, hogy itt pocskondiázódjék...

#482107 HZ-FX Előzmény: #482098

Mit olvasok srácok! Lehet, hogy a Perfecto is elégeti a számlákat?

Erről ti mit tudtok?

Idézem és mögötte a link:

egyveleg 2012.02.23. 13:24:41

Érdekesek a számok. Nekem szintén van perfecto premiumom, de közel sem ilyen eredményesek. Január elején indult, egy elég jó 4,4% nettó hozammal, de lassan elégetik. Arról nem is beszélve, hogy ez a hónap nyilván mínuszos lesz.

Csak azt nem fér a fejembe, hogy Neked miért ilyen nagyok a plusszok, vagy hogy jönnek ezek ki.

egyveleg 2012.02.23. 13:25:24

Elvileg ugyan annak kellene lenniük nem?

pjotr@gportal.hu 2012.02.23. 13:51:50

Engem az zavar, hogy sehonnan sem tudom kinyomozni a lezárt tradeket.

Zavaró, hogy van egy pozi, több napon keresztül nyitva, aztán egyszer csak már nincs ilyen nyitott pozíció a következő nap - innen tudom, hogy zárásra került, de hogy milyen eredménnyel, az se derül ki, mert az aznapi volatilitás lehetetlenné teszi a nyomonkövetését.

Valahol meg lehet nézni, csak én nem találom?

http://kezeltszamla.blog.hu/2012/02/20/12_het_8_82#c15908600

#482104 slaydo Előzmény: #482098

Nekem alfán semmi (gondolom a másik MAM... pár napja ha jól tudom ugyan ez volt... nagyon zavaró, hogy ekkora eltérés van az alfa MAMok között!)

#482101 Platina Előzmény: #482076

Ha lenne számlád, nem tennél fel ilyen butácska kérdéseket, az írogatásaidról nem is beszélve.

Védd is Magadat....

Nekem nincsenek naiv ismerőseim....

#482098 kelvin Előzmény: #482076

Megpróbálom kideríteni,mert ez engem is érdekelne. Ma volt zárás mind a kettőn.

Tavaly október óta nagyon gyenge mindkét számla.

#482076 RapidFX Előzmény: #481845

Rendben, majd egy másik topikban fogom megvédeni magam ha személyeskedésre kell reagálnom.

De szerintem amit írtam nagyon is ide tartozik!

Azt esetleg tudod, hogy a qxxl miért nem zárt tradeket 15.-e óta sem az alpha sem a beta számlám?