...elhiszem...nem lesz rosszabb a napom, amiért ennyit tudtál csak közölni - köszi!
...elhiszem...nem lesz rosszabb a napom, amiért ennyit tudtál csak közölni - köszi!
"Kiket kell megkeresni?"
Nekem sem nyerő a stílus - biztos így szórakoztató Neked!
Kaptál kérdést normálisan, utána a magyarázkodás, nem voltál gép közelben, persze azóta se válaszoltál, hanem csak elkezdtél kritizálni - szerintem maradjunk a pánikkeltés kategóriánál!
Én kérdeztem
az ismerősömmel megtörtént,és mivel több cég fut itt,ezért kérdeztem.ennyi.Több cég is van kint a Tadawulnál,egyszerűen infot gyűjtöttem.A stílus továbbra sem nyerő,nem vagyok pánikkeltő.És mivel nem szeretnék belemenni ebbe,nem szeretnék senkinek rosszat,ezért nem írom a cég nevét.vannak érdekes anyagok a neten
direkt nem is másoltam ide.
Sértődni lehet.meg kell őket keresni........Én ma meglepődtem,ahogy a googleba beírtam.Részemről ennyi.és remélem akkor nem érint mindnekit.
"Stílusotok" vagy rémhírkeltés fél információkkal?
Érdekes képlet!
A cég nevét nem tudja? - kicsit vicces nekem!
...új tagként ne haragudj, de csak ennyi sikerülhet..
Megkaptam egy számlakivonatot ma reggel!
Átnézem és a tisztánlátás kedvéért közzé fogom úgy tenni, hogy ne legyenek rajta személyes adatok. Többit később!
bocsi nem voltam délután gép előtt.itt van Tavaszka.érdekes,hogy új regisztrálóként milyen a stílusotok....
de tadawul -nál vezetik egy barátom számláját.és ő mesélte,hívott,hogy elment az összes pénze.ennyit tudok.és mivel itt is Tadawulról írogattatok,ezért kérdeztem,mert ő meg nem tud sokat.csak hogy megreklamálja a cég,aki kivitte...
Majd megtudjuk a választ Pumuklitól, Tavaszkától... Nem az általunk ismert cégekkel történt a gikszer. Közben egy ismerősöm írt, Dominika szigetén van és 30 fokos az idő. (-:
Nekem valami Pumukli nicknevű emberke írt. Érdekesség kedvéért mai regisztrációval tűnt fel a színen.
Legalább írná meg Neked, vagy valamelyikünknek, ha már rákérdeztünk a választ.
Nekem nem tette,pedig kérdeztem Tőle üzenetben.
Neked írt?
Tudod én ezzel a dologgal teljesen tudok azonosulni, de azt nem értem, hogy miért van az, hogy konkrétumok nélkül állítanak dolgokat.
Pl Pumuklitól kaptam egy levelet az előbb azzal a szöveggel, hogy ő is nullázott tavaly. Ha így van nevezze meg a céget és mutasson egy számlakivonatot.
Mert ezek hiányában humbug az egész. Nem azért nyitottam anno ezt a topikot, hogy hülyeségeket, hanem azért, hogy érveket ellenérveket írjunk.
Ha van valakinek valamire bizonyítéka, akkor tegye fel ossza meg. De ossza meg a cégről és a szerződéséről is az adatokat korrekten. Tőkevédelem, hozamok kötéslista stb. Úgy gondolom ez korrekt, nem pedig a bekiabálások!
...valamilyen kis csapat valóban bedőlt állítólag - Tavasz írhatta volna konkrétan, de csak az ijesztgetés volt a célja. Remélem volt ezért egy jó orgazmusa!!
Sajnos volt már ilyen, hogy nagyban játszottak nagy hozam reményében és nem sikerült!
Ezt hol láttad, hol hallottad?
Örülnék, ha lennének konkrétumok.
Várjuk a linket, levelet, stb-t amiből mi is okosabbak lehetünk.
Robot ügyben érdekes fejlemények vannak ma.
eddig alig kötött majd most eltapsolta a pénzt teljesen.tudtok róla valamit?,tadawul ilyen tájékoztatást küldött.